Magazinul Modlet incalta barbatii cu pantofi casual

26 iulie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Magazinul online de incaltaminte Modletdispune de sute de modele de pantofi casual ieftini cu care barbatii sa se incalte si sa mearga atat la plimbare in parc, cat si la intalnire cu iubita. Pantofii casual dispun de un echilibru intre pantofii sport si pantofii eleganti, astfel incat au o libertate mare de asociere cu diferite outfit-uri si, implicit, cu diferite ocazii de purtare. Iata de ce se poate spune ca magazinul online Modlet poate incalta toti barbatii cu pantofi casual.

Pantofii casual au anumite particularitati de confectionare care sunt create pentru a oferi atat lejeritate, cat si rezistenta in timp si aspect deosebit.

Maniera de prezentare a pantofilor casual de barbati ieftini de pe Modlet

Faptul ca sunt ieftini nu inseamna si o calitate slaba; Modlet.ro este renumit pentru raportul bun calitate/ pret implicat, si acesta nu este mai putin valabil in cazul pantofilor casual de barbati, disponibili online. Iata prin ce se caracterizeaza selectiile de pantofi de tip casual pentru barbati de pe Modlet:

• Materiale deosebit de rezistente (piele ecologica si material textil de calitate). Garantia calitatii este asigurata de durata mare de viata a fiecarei perechi de pantofi casual barbatesti
• Modele ieftine, accesibile tuturor buzunarelor (pantofii pentru barbati de tip casual sunt ieftini fara sa se rupa repede, fara sa arate ponositi si fara sa se simta scortosi in picioare)
• Modele variate in functie de preferintele barbatilor (unii barbati isi doresc multe culori sau culori stridente, vii; altii, din contra, isi doresc o asemanare tot mai mare cu pantofii clasici, deci culorile vor fi neutre, putin sobre, si aspectul cat mai putin sportiv)
• Comoditate sporita (chiar daca la exterior, aspectul indica o anumita rigurozitate, pantofii casual sunt comozi precum pantofii sport)

Un exemplu de pantofi sport, unul de pantofi eleganti si unul de pantofi casual de pe Modlet

Un exemplu de pantofi sport de la Modlet este reprezentat de tenisii Constant albastri, cu talpa clasica de tenisi, cu siret alb, material textil si varful ranforsat cu un material cauciucat.

Pantofii eleganti negri, din colectia Rael, sunt uni, cu siret si o talpa specifica de pantofl putin ridicata la calcai si cat de rigida posibil pe lungime; sunt integral din piele ecologica si au varful simplu.

Pantofii casual Polat negri sunt negri pe toata suprafata, desi au o eticheta visinie si o portiune de talpa tot visinie, au un aspect elegant desi anumite dungi si perforatii ii diferentiaza fata de pantofii clasici, si elemente distinctive la talpa care ii aseamana si cu pantofii sport, si cu pantofii eleganti.

Prin aceste exemple se poate observa foarte simplu situarea pantofilor casual de pe Modlet intre registrele clasic si sport, fapt care demonstreaza spectrul larg de utilizari. Iar daca se adauga faptul ca pantofii casual de barbati sunt ieftini pe Modlet, se arata si de ce toti barbatii ar trebui sa plaseze comanda pe Modlet.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram