Kalamos ro:Reflecta ti personalitatea prin ceasuri de mana de lux

6 noiembrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Arta inglobata intr-un simbol al timpului. Reper al perfectiunii si etalon al stilului. Cesurile de mana de lux reprezinta o pentru multi o pasiune mostenita din tata in fiu si un stil de viata dedicat elegantei depline.

Nu intamplator, ceasul este considerat ca fiind cel mai important accesoriu. Acesta are menirea de a scoate din anonimat orice tinuta vestimentara si totodata, are capacitatea de a vorbi despre cel care-l poarta.

Daca vrei sa impresionezi printr-un cadou ales cu bun gust sau daca pur si simplu vrei sa-ti completezi colectia, alege ceasuri de mana de lux, oferite de Kalamos .ro, magazinul online dedicat comercializarii celor mai exclusiviste instrumente de scris, dar a ceasurilor de mana de lux, cu traditie, recunoscute pretutindeni in lume pentru designul si performanta lor.

In cadrul magazinului online Kalamos .ro gasesti o gama completa de ceasuri de mana de lux, apartinand uneia dintre cele mai renumite marci de profil: Montegrappa.

Ceasuri de mana de lux-Timpul capata o noua valoare

Kalamos .ro iti ofera accesul spre o lume dedicata nobletei si a valorii, unde prefectiunea este celebrata printr-o gama exclusivista de ceasuri de mana de lux, dedicata tuturor celor care cunosc importanta detaliilor executate impecabil si valorificate printr-un design fara cusur.

O privire de avangarda, o privire spre un trecut plin de traditie si o privire spre un altfel de viitor. Colectia de ceasuri de mana de lux ce poarta marca prestigiosului brand Montegrappa este ca o gura de oxigen pentru cei care au crezut ca timpul si-a pierdut valoarea!

Kalamos .ro iti propune o colectie de ceasuri de mana de lux menita sa raspunda cu succes tuturor exigentelor in materie de calitate, performanta si stil. Colectia cuprinde modele ravnite in intreaga lume pentru combinatia inedita dintre inovatie si traditie, eleganta si excentricitate. Elementele de design sunt remarcabile indiferent de modelul Montegrappa la care ne referim.

Manufactura a condus perfectiunea mecanismului spre perfectiunea designului iar rezultatul se ridica la nivelul unei adevarate opere de arta.

Ceas de mana de lux Chaos

Daca esti adept al curentului Metal, indiferent de forma sa, si vrei ca ceasul pe care il porti sa reflecte stilul rock si stilul nonconformist, Montegrappa vine in intampinarea ta cu un model unic prin designul indraznet: Chaos, un rezultat al colaboratii dintre Montegappa si ambasadorul lor Sylvester Stallone.

Realizat manual in Nordul Italiei, unde miscarile mecanice sunt gazduite de catre artizani, ceasul Chaos este un partener ideal al stilourilor si al butonilor care l-au inspirat. Designul ceasului este cel care socheaza datorita elementelor inspirate din Infern: cranii si serpi din aur sau argint, motive care continua in jurul carcasei, incluzand un craniu mic gravat pe cheita ceasului.

Ceas de mana NeroUno-Quartz

Simbol al elegantei si totodata simbol al rezistentei depline, ceasul de mana NeroUno-Quartz are o rezistenta la apa cu o adancime de pana la 40 de metri, ceasul fiind asortat cu o curea de lux din piele cu model crocodil, cu mecanism de inchidere prin desfasurare.

Mai mult, acest model propus de Montegrappa include si o piatra pretioasa neagra slefuita pe mai multe fete.

Ceasurile Montegrappa NeroUno sunt disponibile in otel inoxidabil, cu finisaje PVD din aur rosu 5N si Gun Metal, cu cadrane disponibile in variante de negru, argintiu sau gri.

Ceas de mana Parola

Pentru impatimitii stilului contemporan, Montegrappa propune un model ce se remarca printr-un design simplu dar impunator: ceas de mana Parola.

Ceasul de mana Parola este modern prin dimensiuni, cu un afisaj generos de 40 de mm in diametru. Ce este diferit la acest model? Totul, incepand cu mecanismul quartz, fabricat in Elvetia, si pana la cadranul patentat cu texturi multiple, afisand linii orizontale la mijloc si suprafete fine la exterior.

Dincolo de aceste ceasuri de mana de lux, marca Montegrappa, Kalamos .ro iti pune la dispozitie si alte modele, la fel de inedite prin design si la fel de valoroase prin finisaje. Pentru a consulta intreaga oferta din categoria ceasuri de mana de lux, viziteaza magazinul online Kalamos.ro si inspira-te!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram