Investeste corect in cresterea micului tau labrador retriever

6 octombrie 2014
Autor:
Silkweb

Cresterea corecta a cainilor nostri, inca din primele luni de viata (si in primul an) este un aspect la care tinem mult, ca si proprietari de animale. Stim ca in aceasta etapa alimentatia are un rol extrem de important - structura osoasa este in dezvoltare, cainele creste in greutate, organismul sau reusind sa ia si sa proceseze cantitatile corecte de energie, proteine, calciu si fosfor. Posesorii de labrador cauta aceleasi lucruri, punand pret si pe alte nevoi. Despre acestea vom vorbi in randurile de mai jos ale acestui articol. Gaseste la Pentruanimale hrana Royal Canin Labrador Junior, o optiune excelenta pentru aceasta rasa.

Dupa cum spuneam, nevoile unui labrador sunt multiple - unele dintre ele sunt foarte vizibile, in vreme ce pentru altele avem nevoie de sfatul specialistilor din domeniu.
Vulnerabil mediului exterior, sanatatea si organismul micului labrador cere o intarire a sistemelor naturale de aparare - acest lucru se face, dupa cum am mai spus, prin alegerea unui tip de hrana optim, echilibrat, ce sa contina nutrientii necesari.
Forma si dimensiunea bucatilor de hrana este un alt aspect ce nu poate fi subestimat; textura, forma acestora sunt adaptate nevoilor puilor de labrador retriever.
Sanatatea digestiva nu trebuie neglijata - tocmai de aceea, formula Royal Canin Labrador Junior ajuta extrem de mult digestia si promoveaza un echilibru optim la nivelul florei intestinale.
O blana sanatoasa este un semnal clar al unui caine sanatos. Considerata a fi o prima bariera naturala de aparare, calitatea ei este absolut necesara. Pielea, de asemenea, nu trebuie lasata pe ultimul loc, la un exemplar de labrador junior.

Raspunzand tuturor acestor nevoi, Royal Canin Labrador Junior se remarca ca o solutie optima. O recomanda nu doar site-urile de specialitate, ci si clienti din numeroase tari - ei descriu in mod concret cum Royal Canin Labrador Junior le-a ajutat catelul sa scape de problemele de digestie constante (gaze sau balonari) sau a redat stralucirea blanii; pentru detalii suplimentare legate de cantitatea zilnica de hrana, continutul exact de nutrienti vitamine, antioxidanti si minerale, intra acum pe pagina produsului Royal Canin Labrador, la Pentruanimale !

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram