Gecile de toamna pentru barbati un accesoriu de nelipsit din garderoba dumnevoastra

8 octombrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Toamna aduce cu sine o mutitudine de modificari in vestimentatia oricui. In vreme ce sezonul cald este restrictiv, vestimentatia domnilor fiind redusa la tricouri si shorts, sezonul rece transforma stilul oricui. De fapt, sezonul rece este o oportunitate si un pretext de manifestare al creativitatii si bunului gust. Alegerea unei geci de barbati poate parea un proces simplu, pe alocuri chiar trivial, insa realitatea este cu totul alta. In vreme ce camasile, puloverele sau hanoracele le putem alterna si asorta mai usor, geaca de toamna trebuie aleasa inca de la inceput astfel incat sa fie parte componenta a unui intreg. Atunci cand este aleasa cu grija si rational, nu fiind sub efectul unui click de moment cu un anumit produs, orice domn se poate bucura de aceasta piesa de rezistenta in garderoba sa pe perioada toamnei.

De ce sa alegi o geaca subtire de toamna, in detrimentul unui palton

Gecile de barbati sunt mult mai comode si pot fi asortate atat unui stil casual, cat si unui stil putin mai elegant, atunci cand se doreste o combinatie mai curajoasa. Fie ca se asorteaza unei camasi, fie ca sunt purtate cu un tricou simplu, totusi de efect, rezultatul este acelasi: un aer nonsalant, rebel, dar plin de personalitate. Beneficiile acestui accesoriu vestimentar sunt, printre altele:

  • Confectionarea din materiale comode, care te pot ajuta sa te simti confortabil cu tine si plin de incredere;
  • Texturile fine, care nu se vor agata si nu se vor scamosa, calitatea fiind superioara;
  • Croiurile impecabile. Practic, orice geaca de barbati este o completare a fizionomiei barbatesti si un mod frumos de a scoate in evidenta calitatile unei persoane.

Geaca subtire este accesoriul perfect pentru toamnele capricioase, cand diferenta de temperatura dintre dimineata si seara este considerabila, la fel ca si cea dintre pranz si dupa-amiaza. Versatile prin definitie, aceste piese de vestimentatie vin ca o completare frumoasa a oricarei tinute barbatesti. De multe ori privite ca fiind mult prea casual, modul in care sunt asortate desfiinteaza aceasta preconceptie si demonstreaza cu succes faptul ca gecile de toamna sunt un must have al oricarei tinute ce se vrea a fi in ton cu moda. In culori vii sau in nuante basic, acestea vin la pachet cu provocarea de a fi asortate intr-un mod cat mai inovativ de cei care le poarta pentru ca, in definitiv, suntem ceea ce purtam.

DESPRE BMAN

Bman este un retailer online de haine pentru barbati. Fie ca se opteaza pentru o tinuta casual, ori una mai eleganta, fie ca se doreste achizitionarea unui hanorac, ori, dimpotriva, a unei camasi, acesta reprezinta un magazin virtual de consultat. Comenzile se pot face atat online, cat si la numerele de telefon +40726.488.488 / +40762.275.823 sau la mail-ul [email protected]. Transportul produselor este gratuit, iar livrarea lor se face in maxim 48 de ore de la confirmarea comenzii.

###

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram