Decoruri speciale la nunta

6 iulie 2016
Autor:
Touch Media

Petrecerea de nunta trebuie sa fie distractiva, eleganta, frumoasa si speciala, doar acest moment este unic in viata nu? Intotdeauna ne punem sperantele in persoanele care intretin atmosfera cu ajutorul muzicii, alegem cele mai bune preparate pentru un meniu mai sofisticat, cautam si intrebam pe toata lumea pentru a alege un fotograf de exceptie care sa ne ofere cele mai frumoase amintiri. Un decor minunat ne traspune intr-o alta lume, de aceea este si acesta foarte important, in loc sa alegem aranjamentele florale clasice putem opta pentru sculpturi din gheata de la Ice Art.

Atmosfera la nunta este foarte importanta! Pentru ca invitatii sa se simta bine este nevoie de mai multe elemente, muzica, mancare, bautura, dar si un décor frumos, de poveste, asta inseamna o atmosfera frumoasa. Putine persoane dau importanta spatiului in care isi organizeaza nunta si mai ales decorului, dar nu stiu ca aceste elemente intregesc o atmosfera frumoasa. In loc de florile de pe fiecare masa, sau aranjamentele artificiale puteti alege sculpturi gheata de la Ice Art, sculptate special pentru evenimentul dumneavoastra si personalizate astfel incat veti stii ca sunteti originali si speciali.

Gheata evenimente este utilizata la majoritatea nuntilor, fie sub forma de gheata carbonica, in paharele de sampanie, la valsul mirilor sau sculpturi de gheata ce pot lua locul cu succes aranjamentelor florale sau chiar baruri de gheata, adevarate opere de arta exterm de appreciate de invitati pentru frumusetea si utilitatea acestora.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram