Componente PC la reducere de Black Friday la GMBSTORE

26 noiembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Un computer iti poate oferi multiple avantaje numai in cazul in care beneficiaza de componente PC performante, cele mai noi apartii in materie de tehnologie pentru calculatoare sau leptopuri. Nu trebuie sa fi un cunoscator al tehnologiei IT, deoarece este mai mult decat evident faptul ca PC tau va fi mai performant daca ii oferi noi componente PC care sa ii ofere posibilitatea de a functiona mult mai usor si mult mai rapid.

Componente PC care iti vor face computerul sa zboare

Si, daca nu stii de ce are nevoie computerul tau pentru a deveni un instrument performant, atunci gmbstore.ro iti arata ce fel de componente PC sa alegi pentru calculatorul tau. Daca nu cunosti avantajele componentelor, noi iti oferim cateva informatii pentru a te ajuta sa intelegi cum functioneaza acestea. In linii mari, categoria de componente PC de la GMBSTORE.RO este alcatuita din urmatoarele piese esentiale: memorie RAM, hard disk, placa video , placa de sunet, placa de retea, etc. (componente PC fara de care niciun computer nu este de folos).

Ce avantaje ofera component hard disk? In primul rand, viteza de reactie a computerului va fi una mai mare cu un nou hard, iar viteza de accesare a surselor online va fi una surprinzatoare, intrucat viteza de rotatie este echivalata in 7200 rpm. De ce sa nu navighezi online fara a-ti pierde rabdarea in ceea ce priveste viteza de reactie la comenzile pe care le dai computerului tau?

Procesorul – cel cea mai importanta componenta pentru PC! De exemplu, procesorul Intel Core i7 de la gmbstore.ro iti da sansa sa beneficiezi de computer cu o activitate multitasking surprinzatoare. Frecventa acestui procesor este de 3.5 GHz, fiind in fapt un multiplicator deblocat.

Placa video – fara placa video nu exista imagini difuzate de computer! Cu placa video de la gmbstore.ro, grafica calculatorului tau va fi una mult mai atractiva, dandu-ti posibilitatea de a beneficia de diferite tipuri de rezolutii. De asemenea, cu o placa video performanta, poti reduce consumul de energie si poti scapa de zgomotul deranjat pe care il faci PC tau!

Cele mai performante componente PC te asteapta in magazinul online gmbstore.ro!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram