Ce va inspira cel mai mult la o nunta?

25 iunie 2014
Autor:
Touch Media

Niciodata sursa de inspiratie nu trebuie sa fie o alta nunta daca va doriti ca totul sa fie unic si special. Cea mai buna doza de inspiratie sunteti dumneavoastra si sfaturile specialistilor ce cunosc toate trendurile in materie de nunti si va pot povesti, astfel veti gasi impreuna cea mai buna solutie pentru nunta dumneavoastra. Ice Art organizeaza evenimente de gheata exceptionale si surprinzatoare, producand orice fel de sculpturi de gheata, transformand petrecerea in exact ce va doriti dumneavoastra, poate doar cu un plus de originalitate.

Va doriti aranjamente speciale la nunta? Toata lumea este satula de clasicele aranjamente florale, de ce sa nu dati o nota eleganta si unica evenimentului dumneavoastra si sa alegeti o sculptura in gheata. Fie ca doriti cate o sculptura pentru fiecare masa sau doar un obiect din gheata semnificativ, Ice Art poate sculpta in gheata orice model doriti dumneavostra. Daca doriti ca petrecerea sa fie una surprinzatoare pentru invitati, sa fie speciala, alegerea perfecta este cu o sculptura in gheata, Ice Art va ajuta in alegerea piesei cat si la transportul si prezentarea sculpturii cu ajutorul luminilor si muzicii in ton cu evenimentul.

Sculpturile din gheata create de Ice Art va garanteaza evenimente reusite datorita delicatetei si elegantei cu care va inspira in desfasurarea cele mai frumoase petreceri de nunta. Alegeti cu incredere momente speciale la nunta pentru a va bucura de moment, dar si pentru a ramane cu amintirei de neuitat atat dumneavoastra cat si invitatii.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram