Ce sandale se mai poarta vara aceasta

20 mai 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Tendintele acestei veri sunt pentru toate buzunarele si pentru orice ocazie, fie ca alegi o pereche de sandale cu toc pentru o tinuta de seara sau o pereche de sandale gladiator pe care sa le potrivesti unei frumoase rochite de zi cu imprimeuri.

Mai jos iti oferim tendintele verii, si cateva sfaturi de asortare la tinutele din sezonul cald:

SANDALE CU MULTE CURELE SI SIRETURI

Multe, multe, multe curele si sireturi care decupeaza modelul sandalei sunt adunate in cea mai interesanta tendinta a acestei veri. Ele modeleaza cel mai bine sandale cu toc inalt sau cu platforma. Si, automat, se potrivesc unei tinute mai elegante sau combinate la tinute de zi din materiale pretioase.

SANDALE PE GLEZNA

Poate titlul nu iti expune exact detaliile acestei tendinte, insa nu este atat de complicat precum pare. Sunt un fel de ghete, decupate foarte mult in fata si pline in jurul gleznei. Sunt, de fapt, un hibrid interesant intre ghete si sandale, care se asorteaza in mod special cu pantalonii pana.

SANDALE CU DETALII FLORALE

Pentru tinutele de seara, apeleaza la o pereche de sandale cu detalii florale. Sunt absolute superbe si pot sa scoata din anonimat orice tinuta. Trebuie sa ai girja sa le asortezi la rochii de seara simple sau cu imprimeu, insa nu detaliate de aceleasi flori, altfel incarci prea mult tinuta. Astfel de sandale de dama la preturi atractive gasesti si la magazinul online Oteros - un magazin online de incaltaminte pentru doamne si domnisoare.

SANDALE FARA TOC

Da, uimitor, designerii au propus si sandale comode pentru vara aceasta. Nu stim daca este de vina criza dar ne bucuram. Si sandalele de acest gen pot fi foarte feminine. Poti alege sandale cu curele foarte subtiri sau cu detalii feminine aplicate, de la margelute la floricele sau fluturasi.

SANDALE CU PLATFORMA SI TOC

Conform divahair.ro, platformele nu se dezmint nici in sezonul cald. Astfel, pantofii foarte inalti, din toamna, cu o combinatie de platforma si toc se transforma in sandale in vara. Inaltimea lor este cea care face diferenta, fiind preferatele fetelor mici de inaltime. Poarta astfel de pantofi la cele mai senuale tinute! Poti sa ii combini atat la rochii sexy cat si la blugi si un top interesant.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram