Bijuterii de argint cu piatra din PAUA SHELL acum pe ariki ro

9 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Argintul a capatat o popularitate foarte mare in ultima vreme, iar tipurile de bijuterii de argint sunt din ce in ce mai cautate si mai apreciate de femeile de toate varstele. De aceea, tot mai multi producatori au inceput sa comercializeze bijuterii de argint, dar foarte putine se diferentiaza cu adevarat prin niste caracteristici deosebite.

Bijuterii de argint – cele mai populare in preferintele femeilor

Magazinul online ARIKI iti pune la dispozitie cele mai deosebite modele de bijuterii de argint, pentru ca tu sa alegi tot ce-ti place pentru a-ti transforma tinutele banale in unele trendy si de neuitat.
Majoritatea acestor bijuterii de argint de la ARIKI au un design unic si modele foarte variate. Pe acest site puteti gasi bijuterii de argint de toate felurile: cercei, inele, bratari, coliere, brose si pandantive, sau chiar seturi complete daca vrei ceva mai mult.
Unicitatea bijuteriilor consta, pe de o parte, in designul lor unic, si pe de alta parte, in elementele inedite care le formeaza. De exemplu, poti gasi aici bijuterii de argint superbe cu piatra din Paua Shell, importate din Noua Zeelanda. Paua Shell este o scoica specifica Noii Zeelanda, la care predomina irizatiile de albastru si verde. Un alt element inedit care se gaseste in designul tuturor acestor bijuterii de argint Ariki este Mother of Pearl, un tip de scoica deosebit, cu irizatii perlate.
Una din cele mai elegante colectii de bijuterii de argint Ariki este alcatuita din coliere, cercei si pandantive decorate cu sticla de zirconiu. Paleta cromatica a pietrelor de zirconiu este impresionanta; culorile bijuteriilor sunt stralucitoare si fascinante, alcatuind o colectie romantica si rafinata, perfecta pentru iubitoarele de eleganta.

Bijuterii de argint unicat din magazinul online ARIKI

Multe din obiectele de calitate din gama de bijuterii de argint de la Ariki sunt perfecte pentru a completa o tinuta si pentru a o transforma intr-una care sa iasa din banal. Fie ca iti plac bijuteriile de argint cu pietre stralucitoare fermecatoare, fie ca adori eleganta perlelor si a pietrei Paua Shell, bijuteriile de argint continua sa fie un must have in orice sezon.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram