Attraction Club Un altfel de Black Friday S a dat startul la oferte in negru

19 noiembrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Marile lanturi de magazine se pregatesc de Black Friday, si noi la fel!

Cu radacini peste ocean, Black Friday este o sarbatoare pentru toti vanatorii de reduceri substantiale. Oferta zilei este una cat se poate de simpla si tentanta: cumperi tot ceea ce-ti doresti, la pret de chilipir.

Poate un club de swingeri sa sarbatoreasca Black Friday? Bineinteles, atata timp cat iti folosesti imaginatia.

Daca vrei sa te bucuri de Black Friday intr-o cu totul alta maniera, vino la Attraction Club, cel mai mare club de swingeri din tara, si ia-ti portia de negru! Noi petrecem Vinerea Neagra tot weekend-ul, din data de 21 noiembrie, pana pe 23 in zori!

Care este legatura intre o sarbatoare de reduceri masive si o petrecere pe cupluri. Depinde din ce punct de vedere privesti. Noi nu punem accent pe reduceri, ci pe ¨negru¨. Da, acel negru..exotic, voluptos si mare..foarte mare!

Asadar, de Black Friday se poarta negrul..sau mai bine zis, fanteziile mulatre spre negre. Sexy black dancers+Black Chocolate Erotic Show= Attraction Club.

Attraction Club- Reduceri masive la ciocolata..ten ciocolatiu si forme generoase!

Ce-ar fi viata de cuplu fara fantezii? Singuratate in doi si monotonie cat cuprinde. Din fericire insa, imaginatia este cea care ne scoate din banal, chiar si atunci cand vine vorba de sex.

Mai mult ca sigur ca atat tu cat si partenerul de viata, ati avut cel putin o fantezie cu un negru sau o negresa, dupa caz (sau in combinatie). Rasa neagra a cunoscut inca din cele mai vechi timpuri efectul etichetarilor. Dincolo de etichetarile legate culoarea pielii, negrii sunt recunoscuti pentru virilitatea si pentru inzestarile lor.

Este de notorietate ca barbatii de culoare se pot lauda cu multi centimetri in plus, iar femeile mulatre cu forme apetisante si un posterior demn de cartea recordurilor.

Attraction Club iti propune o ecuatie cel putin interesanta (si exotica!): tu, partenerul de viata si un cuplu de culoare (pe fundal, dansatoare mulatre!). Tentant, nu? Daca la aceasta ecuatie se adauga o atmosfera sexy, atingeri si dansuri erotice obtii reteta pentru un Black Friday cum n-ai mai vazut! Ce reduceri? Ce oferte avantajoase? Black Friday poate insemna mai mult de atat...poate sa-ti ofere placerea pe care nicio alta reducere nu poate s-o faca!

Vinerea Neagra la Attraction Club este sarbatorita cu sampanie, dansuri lascive, flirturi, dansatoare apetisante si mult, mult erotism (tu decizi limitele).

Lasa-i pe altii sa alerge dupa oferte si reduceri de pret. Tu ia-ti partenerul de viata si vino la Attraction Club, lipsit de inhibitii, pregatit pentru o experienta unica, intensa si provocatoare!

Sunt negri bine dotati? Mit sau adevar? Te lasam pe tine sa descoperi. De asemenea, te lasam sa te convingi singur de ce negresele sunt considerate cele mai bune dansatoare erotice. Fundul lor chiar se misca natural!

Petrecere de Black Friday organizata de Attraction Club, se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si exprime fanteziile, fie cupluri ori persoane singure (cert este ca nu vei fi niciun moment singur la petrecerea noastra).

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram