Palladio Contract – povesti de succes realizate cu echipamente HoReCa

25 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

In domeniul turismului si al ospitalitatii, atmosfera primitoare si relaxanta este, de cele mai multe ori, realizata de locatia obiectivului, dar e cu siguranta desavarsita de cele mai bune echipamentele HoReCa, cu ajutorul carora orice loc poate fi transformat intr-o adevarata placere. Echipamentele HoReCa alese cu grija si pasiune, nu numai ca utileaza spatiul, ci creeaza povesti in care orice oaspete sa se simta ca un personaj principal.

Echipamente HoReCa

Daca nu stiati, aici puteti vedea oferta celor de la Palladio Contract care furnizeaza echipamente HoReCa si amenajeaza hoteluri, restaurante si cafenele, avand experienta in domeniu si o gama larga de mobilier, pentru toate stilurile si tipurile din domeniul turismului si al ospitalitatii.
Aici ai la dispozitie solutii optime de mobilare pentru obiective HoReCa si o gama variata de canapele, fotolii, scaune, mese, mobile terasa si centre SPA, mobilier office si sali de asteptare, potrivite pentru locatii precum restaurante, cafenele, baruri, pub-uri, hoteluri.
Servicii conexe pentru echipamentele HoReCa
Palladio Contract nu numai ca mobileaza spatiile din domeniul ospitalitatii, dar ofera si servicii de consiliere si suport. Astfel, puteti beneficia de consiliere in vederea eficientizarii utilizarii spatilui cu ajutorul echipamentelor HoReCa, de sfaturi referitoare la designul care s-ar potrivi cel mai bine conceptului de bussines pe care vrei sa-l dezvolti, materialele din care ar trebui sa fie realizat mobilierul pentru a obtine un raport optim intre design, utilitate si durabilitate.

Consiliere suplimentara pentru echipamentele HoReCa

In plus, daca esti nou in domeniul afacerilor, pe langa furnizarea de echipamente HoReCa de cea mai buna calitate, poti beneficia si de servicii suplimentare, care sunt foarte utile mai ales celor care sunt noi in domeniul acesta. Astfel, echipa de profesionisti si de colaboratori a firmei Palladio Contract iti pune la dispozitie consiliere si sprijin petru strategii de marketing, strategii de vanzari, promovare si organizare evenimente, recrutare si evaluare personal, training de specialitate pentru personal.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram