BeePower participa la Târgul Apicol Internațional de Primavara de la Ghiroda

11 martie 2016
Autor:
TROMPETTE

În weekendul 12 – 13 martie, Asociația Crescătorilor de Albine din Timiș, în colaborare cu Primăria Ghiroda și Consiliul Județean Timiș, organizează unul dintre cele mai mari evenimente apicole din vestul țării, ajuns deja la cea de-a șasea ediție, Târgul Apicol Internațional de Primăvară. La eveniment vor participa producători din țară, dar și din țările vecine care vor veni, ca în fiecare an cu inovații în domeniul apicol, atât din punct de vedere tehnologic, cât și din perspectiva varietății de produse. BeePower se va alătura producătorilor de miere naturală cu produsele sale de top obținute din combinații de miere cu diferite fructe și plante, precum și cu varietățile de miere pură sau cu sucurile presate la rece.
Evenimentul va debuta sâmbătă, în 12 martie la ora 9 și va găzdui, pe lângă standurile producătorilor de miere din Ungaria, Serbia și România, o serie de conferințe și seminarii susținute de specialiști în cadrul cărora se vor aborda problemele actuale ale apicultorului și posibile rezolvări prin adoptarea de noi tehnici și tehnologii, fără însă a altera caracterul pur și natural al produsului obținut. Organizatorii speră la un interes mare din partea publicului în condițiile în care mierea este unul dintre alimentele cu beneficii enorme pentru sănătate.
BeePower se va prezenta la eveniment cu gama completă de produse care vor fi disponibile și spre degustare, astfel încât vizitatorii să se poată familiariza cu varietățile de miere propuse de către producător. BeePower propune o gamă variată de produse pe bază de miere. Rețetele au fost concepute astfel încât fructele, plantele sau semințele adăugate în miere să dea, pe lângă arome speciale și o potențare a beneficiilor mierii pure. Mierea cu nuci este vedeta gamei din punct de vedere nutritiv, fiind recomandată celor care desfășoară o activitate fizică intensă. În plus, acest tip de miere are întărește sistemul imunitar, revitalizează organismul și îmbunătățește funcțiile cognitive.
Printre specialitățile BeePower sunt sucurile presate la rece. Cel mai popular este sucul de cătină presat la rece cu miere, care vine cu o listă lungă de beneficii pentru sănătate, de la creșterea imunității, la tratamentul hepatitei și al cirozei.
La stadul BeePower din cadrul Târgului Apicol Internațional de la Ghiroda, vizitatorii sunt invitați să deguste din gama de produse și să discute cu reprezentanții firmei pentru a afla mai multe detalii în legătură cu procesele și procedeele pe care le folosesc pentru obținerea mierii naturale.
Despre BeePower
BeePower este un producător de miere naturală și de produse derivate pe bază de miere. Procesul de obținere al mierii este unul natural deoarece nu se intervine în niciuna dintre fazele pe care le urmează albinele. Stupii sunt răspândiți și mutați în așa fel încât să poată fi acoperită o gamă cât mai largă de tipuri de miere care este oferită clienților în stare pură sau în preparate speciale. Odată cu produsele sale, BeePower promovează și un stil de viață sănătos.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram