Vrei sa iti suplimentezi veniturile printr un job de care sa te poti ocupa de acasa? Iata o idee despre ce ai

8 iulie 2014

Ai nevoie de un buget mai mare, insa nu ai timp de un job part-time care implica deplasarea de la domiciliu? Poti, foarte usor, sa castigi bani in plus si stand acasa, in fata calculatorului. Aloca zilnic, cateva minute, ofertelor de job-uri de la SimpleJobs si rotunjeste-ti bugetul cu un program flexibil, pe care ti-l stabilesti cum doresti, in functie de posibilitatile tale.
Ce este SimpleJobs? Este un site care iti ofera posibilitatea de a-ti suplimenta veniturile cu un efort minim, de oriunde ai acces la internet, prin rezolvarea unor task-uri ce fac parte din domeniul Social Media. Astfel, poti avea sansa de a lucra pe retele precum Facebook, Twitter sau Google +, dar si de a scrie advertoriale, review-uri sau articole pe diferite teme. Acceseaza acum site-ul www.simplejobs.ro si convinge-te de cat de usor poate fi sa iti suplimentezi veniturile de acasa. Rezolvarea respectivelor task-uri necesita doar cateva minute si fiecare dintre acestea iti poate rotunji bugetul cu pana la 20 de dolari, in functie de timpul tau si de complexitatea ofertelor pe care le accesezi.
Tot ce trebuie sa faci pentru a beneficia de serviciile SimpleJobs este sa iti creezi propriul cont pe site-ul oficial www.simplejobs.ro, lucru care este, evident, gratuit, si vei primi automat, in contul tau, suma de 5 dolari. Mai mult, daca recomanzi site-ul SimpleJobs si prietenilor ori cunostintelor tale, primesti cate 0,5 dolari pentru fiecare nou membru activ inscris.
Despre SimpleJobs
La SimpleJobs poti completa joburi usoare castigand, astfel, bani in plus, poti vizualiza ofertele de joburi in progres, primesti un bonus de 5 dolari la inregistrare, iar noii utilizatori, veniti din recomandarile tale, iti vor aduce, si ei, castiguri suplimentare.
SimpleJobs este administrat de catre agentia de publicitate Target Web, una dintre cele mai mari agentii de publicitate online din Romania.
Succesul agentiei este garantat de transparenta demonstrata in lucrul cu clientii, partenerii si toti colaboratorii agentiei. Calitatea serviciilor este demonstrata de succesul si rezultatele clientilor.
Target Web este o agentie care administreaza diferite site-uri cu scopul realizarii obiectivelor stabilite cu clientii agentiei, printre care: site-uri de comunicate de presa, advertoriale, cataloage web, magazine virtuale. Target Web are o experienta pe piata online din anul 2006 iar, prin SimpleJobs, agentia a reusit sa cladeasca un parteneriat solid, prin care utilizatorii inscrisi sa realizeze diferite taskuri simple, de pe urma carora sa se genereze un profit de ambele parti, atat pentru ei, cat si pentru advertiseri.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram