Vexio anunta 22 reducere la aparatul de sudura cu invertor marca Proweld

18 august 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Retailer-ul online Vexio prezinta producatorul Roweld si de la acesta, trei aparate de sudura cu invertor mai ieftine cu -22%. Acestea sunt aparate monofazate pentru sudura, recomandate in special pentru sudarea prin procedeul MMA, in care se utilizeaza electrozii inveliti in curent continuu. Pentru toate lucrarile care implica o astfel de sudare, aparatele de sudura marca Proweld sunt puse la dispozitie online. 3 dintre invertoarele de sudura sunt mai accesibile la pret acum, si pregatite pentru a fi comercializate de sudori si de meseriasi.

Ce contine setul de livrare al unui aparat de sudura cu invertor dintre acestea trei de la Vexio?

Un asemenea aparat de sudura de marca Proweld este insotit intotdeauna de alte cateva elemente. Fiecare dintre cele 3 modele incluse in promotia de pe Vexio.ro vine la set cu urmatoarele:

• Cablu cu cleste portelectrod plus conector TEB, care se ataseaza de invertor printr-un capat, si cu celalalt capat se opereaza sudarea
• Cablu cu cleste de masa plus conector TEB, care asigura conditiile optime pentru ca sudarea sa se poata intampla
• Masca de mana din plastic, pentru protejarea impotriva particulelor
• Perie de sarma prevazuta cu ciocanel pentru zgura, ustensila auxiliara cu dublu rol, mult mai usor de folosit decat doua ustensile separate
• Curea de transport, solida si care nu jeneaza; un aemenea aparat cantareste peste 5 kg)

Aceste elemente sunt, practic, indispensabile in utilizarea aparatului de sudura cu invertor. Cablurile exista pentru conexiune, masca, pentru protejare, peria, pentru obtinerea de vizibilitate, si cureaua, pentru sustinere si transport.

Mai multe detalii despre fiecare aparat de sudura cu invertor inclus in promotie pe Vexio

Modelele sunt Proweld Mini 160PI, cu putere variabila intre 20 A si 160 A, Proweld invertor sudura MMA-200PI, cu 200 A, si invertor sudura MMA-180PI si cu 180 A (acesta din urma foloseste ultima tehnologie in domeniu, cea prin care se reduce gabaritul fara a se reduce si randamentul operatiunii de sudura). MMA este o prescurtare specifica, si semnifica „Manual Metal Arc”; caracterizeaza o tehnologie de a suda cu electrozi specifici.

Tot ultimul model permite si sudarea in gaz, daca i se asociaza anumite elemente care nu sunt incluse in set. Totusi, in functie de necesitati si de preferinte, se poate alege unul dintre celelalte doua aparate de sudura. Nivelul de reducere de 22% este foarte convenabil, si ofera posibilitatea protejarii bugetului. Carcasa aparatului este robusta, din metal si platic, iar componentele sale sunt racite constant si eficient, prin ansambluri eficiente de racire.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram