Tuburi cu Led iluminare performanta si economica

23 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Tuburile cu led sunt o investitie pe termen lung ce trebuie luata in calcul atat pentru companii cat si pentru simple gospodarii. Investitia, desi nu este una mica, va aduce beneficii companiei sau casei dvs atat din punct de vedere economic cat si din punct de vedere al iluminarii birourilor sau camerelor.

Avantaje pe termen lung ale tuburilor cu led

Investitia se amortizeaza rapid dat fiind faptul ca se face o economie considerabila la energia electrica ce va duce la o scadere a costurilor cu lumina electrica. Tuburile cu led consuma energie electrica de doar 50-60% din energia consumata de becurile traditionale.

Totodata tuburile cu led au o durata de viata mai mare de pana la 35.000 de ore de functionare. Un alt beneficiu este faptul ca tuburile cu led nu emit radiaţii infraroşii sau ultraviolete.

Sursele tradiţionale de lumină sunt incluse în baloane din sticlă sau cuarţ care se pot deteriora pe timpul transportului, depozitării, manipulării şi instalării. Dispozitivele cu LED pot suferi şi ele deteriorări ale lipiturilor de pe placă, dar nu într-o măsură mai mare decât alte dispozitive electronice, motiv pentru care corpurile de iluminat cu LED-uri sunt utile pentru aplicaţii precum terenuri de sport, camera pentru copii, zone de preparare a hranei, unde există pericol de spargere.

Un alt beneficiu major îl reprezintă faptul că există mult mai puține restricții dimensionale. Luminile cu LED pot varia ca mărime de la 2 mm la dimensiunea becurilor de iluminat stradal, ceea ce permite plasarea lor în locuri din cele mai variate, inclusiv în locuri inaccesibile pentru iluminatul clasic. Din acest motiv a fost posibilă construcția de sisteme LED care să se potrivească în toate tipurile de socluri folosite în mod curent de sistemele de iluminat clasice.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram