Rafturi metalice cu polite – perfecte pentru orice incapere

10 iunie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Rafturile metalice cu polite pot fi utilizate pentru depozitarea marfurilor de uz general, iar bazat pe rame si polite si ogama larga de accesorii, se pot construi sisteme individualizate. Avand ramele preasamblate, construirea sistemului este foarte rapida. Sunt perfecte pentru fi asezate intr-o camara, garaj, beci sau chear in curte. Perfecte se pot depozita pe ele trusele cu scule, borcanele conservate pentru iarna, ustensilele pentru gratar etc. Pplasate in gradina, permite depozitarea ghivecilor cu flori imbinand esteticul cu utilul. Din toate punctele de vedere rafturile cu polite sunt solutia optima pentru marfurile la bucata manipulate manual.

Rafturi metalice cu polite – simple si utile

Datorita creativitatii esite din comun, sistemele de rafturi metalice cu polite sunt realizate fara imbinarea cu suruburi, astfel ai permite ansamblatorului sa execute ambinarea intr-un termen deosebit de scurt, iar constructia fiind deosebit de simpla. Fiind prevazut cu multiple accesorii utile, este posibila crearea unui sistem personalizat de depozitare si a unei logistici de depozit specifice. Fixarea si scoaterea rafturilor de pe picioarele sistemului se fac fara probleme si fara ajutorul unor unelte. Investitia in aceste rafturi este minima, in schimb ele va vor ajuta sa folositi la maxim spatiul de depozitare, veti avea un acces bun la produsele stocate chear daca ele au dimensiuni neuniforme. Datorita acestui lucru veti avea un control total asupra marfurilor stocate.

Rafturi metalice cu polite pentru ridicarea eficientei spatiului

Pentru a putea folosi spatiul pe care il avem cat mai eficient, Racks Metal va propune rafturi metalice cu polite bine construite care permite sa le montezi si demontezi usor si ori de cate ori ai nevoie. In functie de dimensiunile politei care variaza la latime de la 300 mm pana la 700 mm si lungime de la 800 mm si pana la 1200 mm, putem aseza pe ele o greutate diferentiata de la 120 kg pana la 295 kg. Datorita acestor caracteristici vei face economie de spatiu acasa, si sa ai mai mult loc, iar pentru magazine va fi solutia ideala pentru asezarea produselor expuse, astfel incat clientul sa vada mult mai bine marfa. Atunci sunt concepute si gandite bine raftturile metalice cresc mult folosirea eficientei spatiului.

Rafturi metalice cu polite pentru clienti devotati

Stim ca numai o colaborare stransa indeaproape la cele mai bune rezultate, iar lucrul in echipa cu colegii si partenerii nostri ne ajuta sa atingem mult mai usor tintele propuse. Suntem dedicati intru-totul activitatilor pe care le intreprindem, pentru ca realitatea pietei ne-o cere, ne adaptam rapid la noile tendinte, pentru a fi mereu la nivelul cerintelor in materie de produse si servicii. Deoarece clientii nostri mereu au o urgenta, suntem rapizi sa oferim rafturi metalice cu polite de calitate si in termenul agreat de client. Ne adaptam la orice solutie astfel incat clientul sa fie multumit.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram