Gama noua de echipamente pentru bucatarie in magazinul online Dactrust

26 septembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Atunci cand pleci in cautarea de echipamente pentru bucatarie, trebuie sa stii foarte bine ceea ce vrei. Cu alte cuvinte, sa intelegi si sa constientizezi nevoile bucatariei pe care urmeaza sa o utilezi. Echipeaza-ti bucataria profesionala de restaurant in functie de specificul ei, de cantitatea de mancare pe care o va realiza, de spatiul pe care il ai la dispozitie si de numeroase alte specificitati pe care numai tu le poti intelege. Este foarte important ca bucataria sa fie utilata si mobilata ergonomic, pentru ca activitatea desfasurata aici in fiecare zi sa fie intotdeauna optima.

Echipamente pentru bucatarie de la Dactrust

Orice bucatarie profesionala are nevoie de cateva echipamente pentru bucatarie speciale ca acestea, prin care sa-si realizeze activitatea de zi cu zi. Le poti gasi online, la Dactrust. Dactrust este unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente pentru bucatarie si utilaje si accesorii HoReCa din tara. Oferta Dactrust include o gama foarte diversa de produse din acest domeniu, printre care: cuptoare industriale, aragaze profesionale, plite de gatit, hote de inox, masini de tocat carne profesionale, mixere profesionale, sisteme de ventilatie, cuptoare de pizza, frigidere profesionale, masini profesionale de spalat vase si rufe, echipamente speciale pentru autoservire si fast-food, mobilier pentru restaurant, accesorii pentru bucatariile profesionale.

Iti poti comanda online echipamente pentru bucatarie

Daca esti mult prea ocupat pentru a pierde un timp inutil pe drumurile spre magazinele de specialitate, comanda online echipamente pentru bucatarie de la Dactrust, magazinul tau online de produse HoReCa. Poti face asta datorita platformei de cumparaturi Dactrust, care este foarte usor de folosit pentru oricine. Intra pe site si consulta oferta de produse si apoi selecteaza echipamentele de care ai nevoie si plaseaza comanda. Acestea iti vor fi livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Este foarte simplu, iar tu vei economisi timp, energie si chiar si bani. Incearca si tu, nu trebuie sa ne crezi pe cuvant!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram