Etuvele – importanta echipamentelor de laborator pentru uscare si sterilizare

16 mai 2017
Autor:
European Advertising Holding S.R.L

Specialistii laboranti, care efectueaza zilnic tot felul de probe, stiu ce este o etuva si la ce foloseste aceasta. Cei care sunt noi in domeniu insa, sau care nu au avut nimic de-a face cu un astfel de  echipament pana in prezent, au nevoie de un ghid care sa ii introduca si sa le ofere informatiile de care au nevoie in legatura cu acestea.

Pentru a elimina orice urma de neclaritate sau confuzie, expertii Precisa, unul dintre cei mai mari distribuitori de echipamente de laborator din tara, ies in intampinarea tuturor cu cateva detalii esentiale cu privire la aceste echipamente. Informatii complete despre aceasta societate, serviciile si produsele furnizate sunt disponibile pe pagina precisa.ro.

Etuva - definitie si caracteristici

Etuvele sunt aparate inchise, care functioneaza la temperaturi ridicate, ce sunt predeterminate si intretinute pentru a usca si steriliza obiecte diverse, din domenii distincte. Sterilizarea poate fi realizata atat cu o caldura umeda, cat si cu o caldura uscata, in functie de tipul de etuva utilizat.

Pe piata exista atat modele de etuva cu ventilatie naturala cat si cu ventilatie fortata. Domeniile in care sunt utilizate etuvele sunt extinse: industrial, medical, cercetare, agricultura, testari materiale de constructii, biochimie, biotehnologii, etc. Echipamentele sunt folosite in mod deosebit in cadrul industriei alimentare si chimice, reprezentand cheia in stabilirea si mentinerea unui grad optim de umiditate. Pentru a realiza corect analizele fizice si chimice, este importanta folosirea acestei categorii de echipamente. Numai astfel, materialele organice si culturile vor putea fi controlate corespunzator, dar in acelasi timp va fi impiedicata si imbatranirea lor.

Utilizarea etuvelor nu este deloc complicata atunci cand persoana care o utilizeaza stie sa urmeze corect instructiunile. Oricine poate intui comenzile dispozitivului. Consumul de energie pe care il prezinta echipamentul este minim, ceea ce inseamna ca niciunul din cei care au nevoie de o etuva cu ventilatie naturala sau fortata nu trebuie sa isi faca griji in privinta facturilor.

Pentru ca orice laborator standard in care sunt efectuate analize are nevoie de un astfel de echipament, preferabil ar fi ca utilizatorii sa se orienteze spre produsele care prezinta o calitate premium pentru ca este vorba despre o investitie binemeritata intr-un echipament care va oferi randamentul cautat.

Cei care opteaza pentru o etuva in laboratorul propriu trebuie sa aiba in vedere si alte aspecte. Tipul de afisaj poate constitui un avantaj pentru proprietar, iar metoda prin care se realizeaza acesta - optica sau digitala - este de asemenea importanta. Rezolutia este cea care poate contribui la obtinerea unor date cat mai precise si corecte.

Reglajul temperaturii si al timpului reprezinta alte doua aspecte importante de luat in considerare. Este bine ca fiecare proprietar sa opteze pentru o etuva cat mai adecvata nevoilor proprii, care sa corespunda acestora din toate punctele de vedere.

Pentru achizitia de etuve, dar si pentru informatii complete despre acestea, doritorii au la dispozitie cel mai bun raspuns: magazinul online precisa.ro. In cadrul acestuia, produsele sunt insotite de specificatii tehnice complete, astfel incat fiecare poate sa opteze pentru cel mai potrivit model de etuva, indiferent ca este cel cu ventilatie naturala sau convectie fortata.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram