Cumpara o bucatarie profesionala custom made de la DacTrust

19 august 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

O bucatarie profesionala are multiple beneficii pentru un restaurant. In primul rand, permite gatirea mancarii in cantitati mari, pentru toti oaspetii restaurantului. Apoi, permite gatirea unor preparate specializate si puternic diversificate, astfel incat fiecare oaspete al restaurantului poate manca preparate diferite, dupa pofta inimii.

In plus, o bucatarie profesionala custom made de la DacTrust este foarte eficienta si, daca este aranjata si echipata ergonomic, poate economisi un spatiu mare, foarte util pentru alte activitati importante intr-o bucatarie si permite accesul si traficul mult mai usor.
Echipamentele pentru gatit de ultima generatie reprezinta o valoare foarte mare in orice bucatarie profesionala de clasa superioara. Avantajele acestora sunt imense, iar investitia se va dovedi foarte inteleapta, pana la urma. De exemplu, unul dintre cele mai avansate tehnologii de gatit o detine echipamentul profesional de gatit Vario Cooking Center. Acest echipament poate gati cantitati mari de macare prin toate tipurile de gatit – fiert, prajit, copt. Gatitul este mult mai usor si mai rapid cu acest echipament performant. Orice bucatarie profesionala de la DACTRUST beneficieaza din plin de Vario Cooking Center.

Productivitate maxima intr-o bucatarie profesionala

Acest echipament de gatit performant are beneficiul de a-si maximiza productivitatea; consuma de 3 ori mai mult timp, economiseste 10% din cantitatea de alimente folosite la gatit, economiseste 30% spatiu si 70% apa. In plus, desi tehnologia avansata pare foarte complicata, acest echipament este si usor de folosit, datorita interfetei foarte bine pusa la punct, care este intuitiva si prietenoasa cu utilizatorul.

Bucatarie profesionala de la DacTrust

Aici gasesti o gama larga de echipamente horeca pentru orice bucatarie profesionala, incluzand cuptoare pentru gatit, cuptoare pentru pizza, linii de gatiti, bucatarii asiatice, echipamente pentru refrigerare, accesorii si echipamente pentru bar etc. Toate produsele din magazinul online au descrieri explicative, astfel incat sa beneficiezi de toate informatiile de care ai nevoie pentru a alege echipamentul de bucatarie profesionala cel mai potrivit pentru tine de la DacTrust!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram