Unde faceti ziua copilului?

6 martie 2015
Autor:
Touch Media

Parintii din ziua de azi sunt foarte ocupati, ajung acasa seara tarziu si nu mai au timp de nimic, de multe ori renunta si la joaca cu copilul pentru cateva minute de odihna. Aveti foarte multa treaba si se mai apropie si ziua copilului? Nu stiti cum o sa va descurcati cu organizarea petrecerii si daca aveti timp sa puneti la punct toate detaliile? Cu siguranta vreti sa va implicati in onomastica fiului sau ficei dumnevoastra, dar daca timpul nu va permite asta nu inseamna ca trebuie sa neglijati lucrul acesta. Alegeti Zuzi Party, locul de joaca din Bucuresti unde copiii se pot juca, pot alerga, pot manca si se pot distra alaturi de animatori.

Unde copiii se simt in largul lor? Ziua de nastere acasa nu estetocmai agreata de copiii deoarece nu este destul spatiu de joaca, trebuie mereu sa aiba grija la obiecte, sa nu darame, sa nu sparga, iar jucariile nu sunt nicioadata suficiente pentru toti invitatii si de dezordine sa nu mai vorbim. Cea mai frumoasa zi de nastere este cu siguranta acolo unde copiii se simt in largul lor, unde pot sa alerge in voie, unde au jucarii din belsug si animatori, personajele preferate din desene animate sau povesti, iar acesta este locul de joaca pentru copii din Bucuresti.

Zuzi Party organizeaza cele mai frumoase petreceri copiii Bucuresti si se ocupa de toate detaliile, de la joaca, la meniuri pentru copii si adulti, pana la animatorii preferati ai copiilor dumnevoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram