In fiecare week end meciurile de top atrag ca un magnet pasionatii de pariuri online

23 octombrie 2016

La fiecare final de saptamana, o multime de meciuri sunt programate in diverse campionate de fotbal, de la Liga I Romania si pana la alte campionate mult mai celebre, precum Premier League, La Liga, Serie A sau Bundesliga. Pasionatii de sport isi fac programul adesea in functie de aceste meciuri, pentru a le urmari live. Mai nou, multe se pot vedea insa si din miscare sau din orice locatie, direct live pe dispozitive mobile precum smartphone sau tableta.

Multi dintre cei pasionati de sport combina aceasta pasiune cu o alta: cea pentru pariuri sportive. Acum, romanii pot paria direct pe internet, oriunde s-ar afla, oricand doresc. O pot face la aproape 20 de agentii de pariuri online licentiate in tara noastra. Altfel spus, pot paria 100% legal, simplu si avantajos, bucurandu-se de cote generoase, o gama variata de evenimente sportive si variante de joc, precum si bonusuri consistente - de bun venit, dar si de fidelizare.

Pentru ponturi pariuri exista tot online website-uri dedicate pariorilor. Cu asemenea resurse gratuite, ideile pentru biletul zilei la pariuri online pot sa fie si mai bune, deci pot creste sansele de castig si valoarea acestor potentiale castiguri. Pana si pe YouTube pot fi consultate mereu noi analize video, unele realizate de fosti fotbalisti de top.

Interesul pentru fotbal si pariuri este foarte mare in orice zi, insa in week-end totul atinge cotele cele mai inalte. In primul rand, oamenii au mai mult timp liber si mai multa dispozitie pentru distractie de acest gen. In al doilea rand, in week-end (deloc intamplator!) sunt programate mereu etape in campionate precum cele mentionate mai sus. Fotbalul de inalta calitate atrage ca un magnet pasionatii de pariuri, iar jocurile se fac acum tot mai des in mediul online.

Unibet, NetBet, sportingbet, MaxBet, Fortuna, Betano, 888sport, betfair, winmasters sunt printre brandurile care se promoveaza cel mai mult pe piata locala de pariuri online. Romanii pot sa-si deschida conturi la orice case de pariuri online licentiate in Romania de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram