Ce viseaza fiecare femeie la nunta?

25 iulie 2014
Autor:
Touch Media

Visul oricarei femei de pe acesta planeta este sa aiba o nunta de invidiat, o nunta de-a dreptul remarcabila, care sa trezeasca sentimente fiecarui invitat si de care sa-si aduca aminte pe viitor. Ice Art are placerea de a va face evenimentul unic si se mandreste cu niste opere de arta sculptate de un artist dedicat si cu evenimentele anterioare pe care le-a organizat si de care oamenii au fost mai mult decat multumiti. Alegeti sa va organizati evenimentul cu o sculptura de gheata minunata creata si personalizata special pentru cel mai frumos moment din viata dumneavoastra.

Toate aspectele unei nunti trebuiesc luate in considerare? Cele mai mici detalii ale unei nunti trebuiesc luate in considerare, mai ales cand vine vorba de aranjarea locatie sau a meselor, nu trebuie sa omiteti nimic, pornind de la tacamuri si rolul acestora pana la lumanarele si aranjamentele de gheata, bar de gheata sau sculpturi din gheata cu flori in interior, tinand cont de tema pe care o alegeti pentru eveniment.

Niciodata nu este prea tarziu sa visati, unele vise pot deveni realitate, orice bucata de gheata se poate transforma intr-o sculptura de gheata care semnifica ceva, care emana sentimente. Ice Art va poate sculpta si personaliza un cub de gheata care sa reprezinte ceva important la evenimentul dumneavoastra, initialele mirilor sau ori altceva care sa se potriveasca perfect momentului. Luxul nu este neaparat secretul unei nunti frumoase, simplitatea si fragilitatea unei sculpturi din gheata intrece orice asteptare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram