Targ organizat de 10beneficii ro in perioada 22 23 noiembrie

14 noiembrie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

10beneficii este un magazin online care a avut placerea de a realiza un plan de organizare a unui targ de consiliere si dezvoltare personala in perioada 22-23 noiembrie 2014 la Palatul Inspayer, strada Batistei nr.24. Avand invitati speciali, specialisti in domeniile prezentate in cadrul acestui targ, echipa magazinului online de cosmetice 10beneficii va asteapta cu mare drag pentru a lua parte la activitatile interesante ce vor avea loc in cadrul locatiei specificate mai sus.

Ce gasiti la targul 10beneficii?

Activitatile desfasurate in acest interval de timp sunt structurate astfel: pe 22 noiembrie, incepand cu ora 11:00 puteti participa la targul 10beneficii unde puteti avea parte de demonstratii si concursuri cu premii, iar la ora 15:00 Bruno Medicina, performance coach, va astepta pentru a discuta despre fenomenul “ Folowing to success – The F.L.O.W system”.

Invitati speciali

Incepand cu ora 16:20 veti putea beneficia de asimiliarea unor cunostiinte fundamentale in terapia SU JOK oferite de specialistul in terapia holistica, Dr.psiholog Marlena Scarlat, iar la ora 18:00 veti fi incantati de prezenta renumitului astrolog, Camelia Patrascanu, care va discuta despre consilierea transformationala.

Programul de duminica

De asemenea, duminica, 23 noiembrie,incepand cu ora 12:20, targul 10beneficii va pune la dispozitie un program de workshop-uri la care puteti participa beneficiind de intare libera doar in cazul in care va inscrieti online.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul 10beneficii, iar la sectiunea targul 10beneficii veti gasi toate datele care va intereseaza! Echipa 10beneficii va fi foarte incantata sa va acorde experiente noi, utile in viata de zi cu zi. Acest targ reprezinta o ocazie unica, in cadrul caruia veti cunoaste multe personalitati importante, oameni specializati care va vor oferi toate cunostiintele lor si vor fi deschisi pentru a va raspunde intrebarilor dumneavoastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram