Jucarii pentru toate ghetutele pregatite pentru venirea lui Mos Nicolae

2 decembrie 2014
Autor:
Silkweb

Dragi parinti, v-ati pregatit? Vine Mos Nicolae iar ghetutele sunt pregatite - cadourile trebuie sa fie pe masura asteptarilor! Jucarii pentru toti copiii, educative si interactive, gasiti in magazinul Marisuca, magazin care ofera calitate pentru copilul tau.

Dintre numeroasele articole interesante amintim: papusi si accesorii pentru acestea, instrumente muzicale, seturi de constructii, laptopuri si tablete de jucarie, figurine si machete, bucatarii si ateliere de lucru - adevarate centre pentru jocul de rol si multe, multe alte jucarii pentru copii.

Insa, pentru ca momentul gasirii cadourilor de la Mos Nicolae sa fie unul cu adevarat magic, va trebui sa puneti accent si pe legenda Sfantului cel darnic - povestiti-le copiilor vostri despre bunatatea batranului si oferiti-le un moment cu adevarat magic. Iar daca nu va mai aduceti aminte povestea pe indelete, aveti mai jos un scurt rezumat:

Cine a fost Sf. Nicolae?

Sfantul Nicolae, mai numit in Ardeal si Niculas, a fost un batran binefacator care facea parte dintr-o familie instarita. Acesta si-a pierdut ambii parinti in timpul unei epidemii si, ramas orfan, si-a dedicat intreaga avere celor nevoiasi si bolnavi, devenind de asemenea ocrotitorul copiilor.

Obiceiul cadourilor lasate in ghetele lustruite a pornit de la o legenda in care trei surori sarace au fost ajutate de Sfantul Nicolae sa se casatoreasca. Acestea au primit cate un sac de aur pe prispa casei, drept zestre. De asemenea, Mos Nicolae mai lasa daruri pe hornul casei si de aceea a ramas obiceiul atarnarii sosetelor de semineu.

Se mai stie ca Mos Nicolae ii ajuta numai pe oamenii buni la suflet, pe cei nevoiasi si indeosebi pe copiii cuminti si de aceea trebuie sa le povestiti copiilor vostri despre cum trebuie sa se comporte ca sa le fie pe plac Mosului. Transformati gasirea cadourilor intr-un moment magic, povestindu-le copiilor vostri despre bunatatea Mosului si faptele lui marete. Iar cadouri aparte stiti unde gasiti - vedeti aici oferta de jucarii pentru copii din magazinul Marisuca pentru noaptea Sfantului Nicolae.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram