Elite Nail Art Cursuri manichiura pedichiura Bucuresti Invata sa fii expert

27 noiembrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Esti o persoana pasionata de manichiura si drept urmare vrei sa activezi in domeniu? Vrei sa te specializezi in manichiura si pedichiura astfel incat sa poti lucra in orice salon de infrumusetare, din tara sau din strainatate? Totul trebuie sa aiba un inceput..iar inceputul il faci la Elite Nail Art, scoala de manichiura-pedichiura situata in Bucuresti.

Asadar, daca esti in cautarea unor cursuri manichiura pedichiura Bucuresti, alege sa inveti de la profesionistii in domeniu: Elite Nail Art, scoala unde inveti arta manichiurii si secretul unei profesii de succes!

Oferta Elite Nail Art este extrem de diversificata, cuprinzand cursuri de manichiurista-pedichiurista, cursuri unghii false, cursuri unghii gel si acril, pictura pe unghii si aplicare de bijuterii, cursuri stilist protezist unghii, dar si cursuri de coafor. Toate aceste cursuri sunt acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

Invata tot ceea ce trebuie sa stii in materie de manichiura doar prin cursuri manichiura pedichiura Bucuresti oferite de Elite Nail Art. Noi iti punem in valoare talentul si in plus, te perfectionam in arta manichiurii.

Cunostintele dobandite in urma cursurilor te vor ajuta sa te angajezi rapid si totodata, te vor ajuta sa-ti formezi o clientela fidela, iubitoare de frumos!

Cursuri manichiura pedichiura Bucuresti-Fii profesionist in domeniu, alege sa inveti de la cei mai buni!

Femeile vor sa aiba parte de un tratament exclusivist atunci cand vine vorba de manichiura. Daca serviciile de hairstyle sunt un moft, manichiura perfecta este o conditie de baza pentru femeia moderna.

Cu toate acestea, unghiile impecabile sunt greu de obtinut, motiv pentru care multe doamne si domnisoare iau cu asalt saloanele de specialitate din dorinta de a avea o manichiura personalizata si de durata.

Asa se face ca, astazi, cariera in domeniu este una extrem de profitabila care dincolo de castig, ofera si o statisfactie majora: acceea de a fi apreciat in breasla.

Prietenele si colegele de munca apeleaza non-stop la tine pentru a le face manichiura? Crezi ca poti avea succes in acest domeniu? Vrei ca talentul tau sa fie fructificat si recunoscut?

Elite Nail Art vine in intampinarea ta cu o oferta tentanta: cursuri manichiura pedichiura Bucuresti, cursuri dedicate tuturor celor care vor sa invete tainele unei meserii in mare voga!

Certificat de calificare profesionala

In urma cursurilor oferite de Elite Nail Art dobandesti nu doar un bagaj vast de cunostinte in domeniu, ci si un certificat de calificare profesionala care atesta cunostintele.

Pe baza acestui certificat te poti angaja in orice salon de specialitate, atat in tara cat si in strainatate. Cu alte cuvinte, noi te integram in grupul celor mai buni si te ajutam sa iti pui in valoare talentul!

Curusurile oferite te vor ajuta sa te integrezi in orice colectiv si in orice salon, chiar si in cele mai exigente, acolo unde doar cei mai buni au accesul.

Scoala Elite Nail Art iti pune la dispozitie tot cea ai nevoie pentru facilitarea procesului de invatare, de la aparatura profesionala si tehnici avansate de lucru, pana la metode interactive de predare.

Echipa Elite Nail Art este alcatuita doar din experti in materie de manichiura/pedichiura, gata sa-ti impartaseasca din secretele profesiei lor.

Pentru mai multe informatii cu privire la cursuri manichiura pedichiura Bucuresti, acceseaza pagina www.cursuri-unchii-false.ro si inscrie-te. Intra in randul profesionistilor!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram