Cand si cum alegem invitatiile de nunta?

31 august 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Invitatiile de nunta sunt ca o marturie a dragostei, iubirii si intelegerii dintre voi, cei care alegeti sa va casatoriti in fata persoanelor cu o insemnatate deosebita in viata voastra. Invitatiile trebuie sa aibă cate ceva si din tematica nuntii, dar in acelasi timp trebuie sa va reprezinte ca viitori miri, reflectand cate putin din personalitatea fiecaruia.

Atentie la alegerea invitatiilor de nunta

Daca rasfoiti cataloage care nu au o mostra din invitatie, ci doar poze, sau va decideti asupra unei invitatii de nunta gasite online, este obligatoriu sa vedeti o mostra din acea invitatie, pentru a observa calitatea hartiei, a cernelii si daca dimensiunile si designul sunt la calitatea dorita.

Cand vine vorba de textul de pe invitatie, caligrafia acestuia trebuie sa se potriveasca cu invitatia iar apoi acesta trebuie sa regaseasca datele complete cu numele viitorilor miri, ai parintilor, a nasilor, a salii, numele bisericii si bineinteles data si ora evenimentului. Aveti grija sa nu se strecoare greseli de ortografie in text. Dupa ce rezolvati cu invitatia trebuie sa rezolvati si problema plicurilor pentru acestea si a plicurilor pentru bani.

Care este momentul potrivit pentru a trimite invitatiile

In general o nunta trebuie anuntata cu cel putin 3 luni inainte, iar invitatiile se inmaneaza cu cel putin sase saptamani inainte de eveniment. Invitatia se trimite tuturor, chiar si prietenilor si rudelor foarte apropiate care stiti cu siguranta ca nu pot lipsi de la nunta voastra , dar si persoanelor care v-au anuntat ca nu pot fi prezenti la fericitul eveniment. Repartizarea acestora se face intr-un timp cat mai scurt cu putinta pentru ca invitatii care primesc la urma invitatia sa nu se simta neimportanti.

In ceea ce priveste confirmarile, este indicat sa alegeti cardurile de confirmare care sunt cele mai potrivite, sau sa aveti grija ca numerele voastre de telefon sau adresele de e-mail sa fie trecute pe invitatie. Chiar si in acest fel, desi multi sunt siguri de prezenta la frumosul eveniment vor uita sa va mai sune, astfel de multe ori mirii sunt nevoiti sa-si sune cunoscutii pentru confirmari.

sursa: blog byclaudiungureanu

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram