Stefan Birica fostul director al Terenurilor si Padurilor este acum preocupat de energie solara

11 iulie 2014
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Stefan Birica cunoscut in Bucuresti pentru faptul ca este lector universitar la Universitatea Bioterra din Bucuresti de mult timp, inca din anul 2006.

Stefan Birica este absolvent al Institutului Diplomatic Roman

Stefan Birica preda cursuri de Drept Comunitar European si Drept Administrativ si este doctor in Stiinte Fitosanitare. Acesta a absolvit Institutul Diplomatic Roman si Facultatea de Drept din Bucuresti. In 2013, Stefan Birica a fost implicat in restaurarea picturii de la Biserica Domneasca Sfantul Anton – Curtea Veche si pentru sustinerea sa, acesta a fost recompensat cu diploma de onoare Sfintii Imparati Constantin si Elena de catre Preafericitul Parinte Patriarh Daniel.
In trecut, Stefan Birica a fost director al Terenurilor si Padurilor in timpul mandatului domnului Gheorghe Flutur la Ministerul Agriculturii. In tot acest timp, a fost si partener in proiecte diplomatice o perioada destul de lunga de timp, adica vreo 15 ani. Stefan Birica isi canalizeaza fortele pentru a sprijini dezvoltarea energiei solare din Romania impreuna cu GigaWatt Global Company, firma la care este executive manager.

Cititi mai jos un fragment din cursul de Drept Comunitar European scris de Stefan Birica

In urma cu putin timp, Stefan Birica a publicat un curs online cu titlul Drept Comunitar European in care scrie despre Uniunea Europeana, Parlamentul European, politici agricole si multe multe altele. Mai jos aveti un fragment dintr-un capitol scris de domnul Stefan Birica: “ Politica de dezvoltare rurală : Viitoarea politică de dezvoltare rurală în perioada 2007-2013 se va concentra pe trei domenii în conformitate cu cele trei axe tematice stabilite în noua reglementare privind dezvoltarea rurală: îmbunatatirea competitivităţii pentru agricultură şi păduri; mediu şi peisaj rural; îmbunatăţirea calităţii vieţii şi diversificarea economiei rurale. O a patra axă, numită "Leader" bazată pe experienţa dată de iniţiativele comunitare Leader, deschide noi posibilităţi pentru abordările locale ale problematicii dezvoltării rurale. Noua perioadă de programare oferă o posibilitate unică de a reorienta sprijinul dinspre finanţarea dezvoltării rurale la creştere, locuri de muncă şi sustenabilitate.”

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram