Curs SEO practic Bucuresti 5 6 iulie 2014

30 iunie 2014

Rezistenta Online, firma specializata in cursuri de Marketing Online, organizeaza in weekend-ul 5-6 iulie 2014 un CURS SEO recomandat proprietarilor de site-uri si bloguri, precum si specialistilor in Marketing sau programatorilor care doresc sa isi extinda cunostintele. Cursul dureaza 8 ore (4 ore pe zi) si costa doar 450 de lei. Cursul SEO practic are loc la sediul de pe Str. Fabrica de Chibrituri, Nr 34, Ap 2, Bucuresti.

Ce este SEO?
Search Engine Optimization (SEO) este procesul de imbunatatire a volumului sau a calitatii traficului unui site web prin intermediul motoarele de cautare. Cu cat un site este mai bine pozitionat in paginile de rezultate a motoarelor de cautare, cu atat acesta va avea mai multi vizitatori. SEO (optimizarea site-urilor pentru motoarele de cautare) este una dintre cele mai eficiente metode de a creste traficul unui site.

SEO ofera detinatorilor de site-uri 4 beneficii de baza:
- Indexarea corecta a paginilor web
– Rankings : pozitionarea cat mai buna a site-ului pe cuvinte cheie cautate de utilizatori
– Vizitatori relevanti
– Conversii (vanzari produse, cereri de oferte, abonare newsletter…etc.)

Principalele subiecte abordate in cadrul Cursului SEO practic:
•Introducere in domeniul SEO
•Segmentul tinta si cuvintele cheie
•Optimizarea on-site
•Factori care blocheaza indexarea si evolutia site-ului
•Optimizare off-site
•Unelte SEO analiza site
•Planificare campanie SEO
•Analiza site-uri cursanti

Este adevarat ca SEO este un domeniu dinamic, dar la fel cum nu trebuie sa fii un inginer electronist pentru a folosi calculatorul, la fel nu trebuie sa fii un expert SEO cu multi ani de experienta ca sa obtii o pozitie foarte buna pe Google. Totul se invata, iar noi va invitam sa invatati de la noi intr-un mod practic si rapid.

Formatul cursului SEO:
Sambata, 5 iulie 2014: timp de 4 h vom discuta despre notiuni introductive in domeniul SEO, despre alegerea cuvintelor cheie care aduc trafic pe site si care convertesc, despre optimizarile SEO realizate la nivel on-page (meta tag-uri, continut, linkuri…etc.), precum si despre factorii care blocheaza indexarea si evolutia unui site…si multe alte informatii utile. Totul intr-o maniera practica, cu multe exemple.
Duminica, 6 iulie 2014: timp de 4 h vom aborda subiecte precum: metode de obtinere a backlinkurilor, cum sa eviti penalizarea site-ului, vom invata cum sa utilizam si sa interpretam datele din Google Webmaster Tools, Google Analytics si alte software si unelte online super-utile in analiza tehnica a unui site... si multe alte informatii utile si interesante. Exemple practice si studii de caz. La sfarsitul cursului, fiecare participant primeste o analiza SEO a site-ului pe care il detine.

Pret Curs SEO:
450 de lei, plata in avans.

Unde?
Cursul SEO practic are loc la sediul de pe Str. Fabrica de Chibrituri, Nr 34, Ap 2, Bucuresti.

Cine sustine cursul?
Cursul este sustinut de Alina Orel, expert SEO, cu o experienta de peste 6 ani in optimizarea de site-uri de prezentare si magazine online pentru clienti din Romania si Franta. Alina a lucrat ca Specialist SEO in cadrul a 3 companii lidere pe piata din Franta si Romania, dar si pe cont propriu, reusind sa deruleze cu succes sute de campanii SEO, de la A la Z, obtinand rezultate exceptionale pentru majoritatea site-urilor pe care le-a optimizat.

Va asteptam la cursul SEO practic din 5-6 iulie!
Echipa Rezistenta Online

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram