Usi bune ro va ofera usi de interior din lemn la preturi incepand de la 920 lei

4 iulie 2014

Oricine cauta usi de interior este interesat, in primul rand, de calitatea materialelor si a executarii produselor. Nu trebuie sa te limitezi, insa, doar la atat! La www.usi-bune.ro toate acestea iti sunt asigurate si, in plus, beneficiezi de oferte speciale, cu preturi greu de refuzat. Economiseste bani, alegand cele mai bune usi de interior, pe www.usi-bune.ro.
Calitatea materialelor, dar si priceperea cu care sunt executate produsele, sunt importante pentru oricine este interesat de achizitionarea unor usi noi. Insa nici pretul nu este o caracteristica pe care sa nu o iei in seama atunci cand vrei investesti in casa ta. Specialistii de la www.usi-bune.ro iti ofera usi de interior la preturi pornind de la 920 lei, fie executate din lemn de stejar sau tei, fie furniruite.
Pe www.usi-bune.ro gasesti produse in calitatea carora se reflecta o experienta de peste 20 de ani in acest domeniu, executate din lemn sau furniruite cu furnir ce poate fi din stejar, mahon, nuc sau wenge. Cadrul, traversele si tocul acestor usi sunt confectionate din lemn de brad, iar structura interioara este de tip fagure.
Toate produsele ce va stau la dispozitie pe www.usi-bune.ro au garantie doi ani, iar la cerere se asigura intretinere postgarantie. In plus, montajul poate fi, si el, garantat, in conditiile in care va fi facut cu echipele recomandate. Elementele usilor din lemn – cadrul, traversele, tocul usilor furniruite – si elementele pentru scari si balustrade sunt executate din lemn uscat in uscatoare specializate. Totodata, va este pusa la dispozitie o gama variata de modele de sticla sablata sau sticla ornamentala, prin colaborarea cu firme specializate. Astfel, in functie de preferintele dumneavoastra, usile pot fi executate cu vitralii si sticla sablata in culori si modele variate.
Despre usi-bune.ro
Site-ul www.usi-bune.ro apartine societatii SC M&Beny Company SRL, infiintata in anul 2005, in scopul comercializarii usilor din productia proprie, ca o continuare a unei traditii de peste 20 de ani in productia de usi din lemn. In decursul timpului, prin imbunatatirea constanta a calitatii executiei usilor, extinderea modelelor si a gamei de lucrari executate M&Beny Company a avut o dezvoltare progresiva pe piata de profil. La comanda, usi-bune.ro executa o gama variata de usi interior din lemn, usi exterior din lemn stratificat, usi interioare furniruite cu furnir natural, scari interioare si balustrade din lemn.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram