Teava patrata este solutia inovativa in constructiile metalice

18 aprilie 2017
Autor:
Suits Advertising

Teava patrata sau profilul patrat, este un material metalic de constructie destinat proiectelor de rezistenta si structurilor. Acesta este apreciat pentru rigiditatea si rezistenta sa si adesea mesterii si constructorii specializati opteaza pentru folosirea sa in proiectele pe care le desfasoara.

Teava patrata este un material aparte, special prin forma specifica si procesul sau de realizare. Fiind o teava care nu are o forma rotunda, materialul indeplineste cu brio rolul pe care o teava clasica le-ar indeplini, plus inca alte cateva specifice lui.

Cateva specificatii tehnice despre aceste tevi patrate

Tevile patrate sunt produse fie prin finisare la cald, fapt ce le asigura foarte multe posibilitati de deformare, fie prin finisare la rece, ceea ce permit o rezistenta sporita la actiuni mecanice. Materialul nu este sudat, neavand puncte de lipire ce ar putea ceda, fapt ce prezinta un nou avantaj la folosire.

In ceea ce priveste caracteristicile de calitate, aceasta trebuie produsa cu respectarea unor standarde de livrare recunoscute la nivel larg. De asemenea, niste standarde suplimentare stabilesc toleranta pentru profilele astfel realizate, astfel incat cei ce le utilizeaza sa stie inca de la achizitionare ce poate si nu poate acest material sa faca. In plus, exista anumite certificari de calitate ce sunt avute in vedere pentru acest produs.

Teava patrata poate fi un material extrem de folositor si rezistent daca este achizitionat de la un comerciant sa producator de incredere, ce se asigura ca toate aceste elemente ce asigura o experienta placuta cu materialul pentru orice client, sunt respectate.

Teava patrata si beneficiile utilizarii

Acest material realizat din otel este unul dintre cele mai versatile astfel de produse, avand, asa cum precizam mai sus, o forma structurala extraordinar de buna, ceea ce ii confera o rezistenta cu rar este intalnita la alte materiale.

Teava patrata se comporta la fel pe toata lungimea sa, avand aceleasi proprietati si aceasi duritate pe oricare portiune din suprafata sa. Orice constructie in care teava patrata este element component va fi una durabila si foarte stabila, iar aceste aspecte au o foarte mare greutate atunci cand vine vorba de proiectele complexe in care acest material este parte.

Teava patrata si tipurile de utilizari

Teava patrata este utilizata in special in constructii metalice, structuri sau produse din industria agricola, ori in transporturi sau chiar pentru realizarea pieselor de masini. Uneori, acest material poate deveni un element foarte apreciat si folositor in realizarea de mobilier.

Calitatile lor si versatilitatea fac din aceste tevi patrate un produs foarte folositor si usor de adaptat oricarei nevoie. Rezistenta sporita le ofera apreciere pentru durabilitatea proiectelor in care este folosita, iar posibilitatea de a se plia pe nevoile oricarei situatii specifice le ofera avantajul unui material “bun la toate”, prima optiune pentru situatiile dificile in care un element surpriza poate schimba dinamica intregului proiect.

Teava patrata este un material metalic calitativ si foarte accesibil. De asemenea, el este usor de achizitionat atat in mediul online, cat si in magazine fizice, usor de transportat, compact si foarte folositor pe termen lung. Chiar daca o il folositi integral la un proiect, in mod sigur teava patrata isi va gasi utilizarea in viitor, in cele mai neasteptate moduri.

Daca doriti sa cumparati teava patrata o puteti face accesand urmatorul site: http://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-patrata

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram