De paste ai reduceri la sisteme de alarma Safer Pro

7 aprilie 2015

Cu ocazia Sarbatorilor Pascale Atu Tech vine cu promotii speciale la sistemele de alarma Safer Pro. Acum gasiti kit-uri de alarma DIY la preturi incredibile cu 30% mai ieftine decat pretul de lista. Atu Tech aduce linistea de paste in familia dumneavoastra. Cumpara un sistem de alarma performant cu wireless cu GSM din oferta Atu Tech pentru a proteja familia si pe cei dragi de sarbatori.

 

Sisteme de alarma wireles SAFER PRO sunt produse in Taiwan sub licenta Olandeza sub cele mai inalte standarde de calitate. Sistemele Safer-Pro sunt sisteme de alarma pentru aplicatii rezidentiale de tip DIY(do it yourself) care se pot instala foarte usor de catre oricine indiferent daca este instalator sau nu. Aceste sisteme de alarma fara fir(wireless) sunt usor de instalat si programat, si vin insotite de manuale de instalare in limba Romana. Pe langa sistemele de alarma, in oferta Atu Tech gasiti gama completa Safer PRO care contin diferiti senzori, senzori wireless de tip perdea, contacti magnetici, senzori de soc, inundatie, tastaturi, sirene puternice de exterior si repetoare de semnal. Centralele de alarma wireless PSTN (pe linie telefonica fixa) se pot dispeceriza la un dispecerat care accepta ContactID. Sistemele antiefractie wireless GSM se pot programa si controla foare usor dintr-o aplicatie de mobil disponibila pentru Android sau Apple.

 

De ce sa alegi sa instalezi un sistem de alarma wireless ?

Exista diferite tipuri de sisteme de alarma wireless, se gasesc si alarme wireless ieftine dar sa aveti grija sa corespunda cerintei dumneavoastra de securitate. Sistemele Safer Pro fac parte din gama sistemelor de alarma ieftine insa sunt in varful piramidei, mult mai performante decat restul alarmelor similare de pe piata.

Toate sistemele SaferPro vin cu detectori de miscare cu tehnologie PIR si imunitate la animale mici. Catelul sau pisica ta poate ramane in casa atunci cand alarma este activata. Sistemele de alarma accepta zone diferite pentru inrolarea senzorilor, deschidere cu tag electromagnetic sau din telecomanda. Deasemenea puteti pune chiar si mai multe sirene de exterior printre care si o sirena cablata.

Toate kit-urile din oferta Atu Tech a gamei de sisteme de alarma Safer Pro vin cu toate accesorile necesare pentru instalarea unui sistem de alarma. Cel mai mic kit de alarma contine o centrala de alarma cu sirena de interior, o senzor PIR, un contact magnetic si doua telecomenzi. Acesta poate fi extins pana la 50 de dispozitive wireless si pana la 10 telecomenzi.

Vezi oferta de paste si cumpara un sistem de alarma ieftin din gama de varf a Safer Pro doar de la Atu Tech!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram