Instalatiile termice montate reparate si intretinute de Edural Instal va garanteaza un confort maxim in locuinta dvs

18 august 2014
Autor:
Zoom-Biz

Instalatiile termice constituie o parte importanta din dotarea oricarei locuinte, calitatea ei, dar si modul in care este montata fiind un predictor destul de bun pentru durata de viata a instalatiei si pentru modul sau mai mult sau mai putin optim de functionare. Atat pentru montare, cat si pentru momentele cand intampinati probleme cu instalatia termica trebuie sa apelati la un expert in instalatii, cum este compania Edural Instal din Bucuresti, pentru ca instalatia dvs. termica sa dea rezultatele scontate pentru mult timp si la un nivel ridicat.

Instalatia termica- componenta esentiala a oricarei locuinte

Atunci cand selecteaza modalitatea prin care isi vor incalzi locuinta, fie el apartament, casa ori vila, oamenii isi doresc o instalatie care nu numai sa satisfaca cerinta de a incalzi incaperile la un nivel optim, ci cauta totodata o instalatie moderna, eleganta, care sa aiba o durata de viata indelungata si sa ofere astfel caldura pe un timp indelungat si, pe cat posibil, sa aiba si costuri reduse. Pentru acest lucru, poate si dvs. ati investit deja bani multi in centrale performante si sisteme care sa va garanteze confortul dorit.

In timp ce o centrala termica are o durata de viata medie de 8-12 ani, o instalatie termica poate rezista in medie aproximativ 20-30 de ani, sau chiar mai mult daca este montata si intretinuta in mod corect. Pe tot acest interval de timp insa, instalatiile termice se pot confrunta si cu anumite probleme, care, daca nu sunt rezolvate la timp iar instalatiile nu sunt reparate intr-o maniera profesionala pot cauza defectarea completa a acestora. Pentru a nu va confrunta cu o astfel de situatie, apelati la un expert in instalatii cum este compania Edural Instal.

Edural Instal monteaza, repara si intretine instalatiile termice respectand cele mai inalte standarde de calitate

Compania Edural Instal din Bucuresti activeaza in domeniul instalatiilor pentru constructii, propunandu-si sa ofere clientilor sai servicii profesionale, promptitudine si seriozitate, consituindu-se astfel intr-o alternativa viabila la celelalte servicii de acest gen oferite deja de alte firme, dar la un nivel de calitate mult mai redus.

Fie ca vorbim de executarea lucrarilor ce privesc instalatiile sanitare, pe cele termice sau electrice, instalatii de canalizare ori solare etc. sau mentenanta lor, Edural Instal este firma de care aveti nevoie.

Instalatiile termice din locuinta dvs. se pot confrunta cu numeroase probleme de-a lungul timpului, probleme precum fenomenele de coroziune ori alte dificultati care au capacitatea de a cauza defectiuni serioase in intregul sistem. Daca va aflati deja intr-o astfel de situatie sau daca doriti sa o preveniti, va recomandam sa apelati la serviciile Edural Instal. Compania noastra va sta la dispozitie nu numai cu lucrari de reparatii si intretinere a instalatiilor termice, dar efectueaza si montarea adecvata a acestora, toate operatiunile respectand aceleasi standarde inalte de calitate.

Echipa noastra de profesionisti ofera consultanta avizata si solutii complete si eficiente in numeroase operatiuni legate de instalatiile termice, precum inlocuirea vanelor si a robinetilor de trecere, inlocuirea caloriferelor, schimbarea coloanelor ori montarea convectorilor de caldura.

Pentru a nu pierde din confortul dvs. datorita unei functionari necorespunzatoare a instalatiei termice, foarte importanta este nu numai montarea ei impecabila, dar si intretinerea si repararea adecvata. Pentru toate operatiunile legate de instalatiile termice, alegeti o companie competenta si profesionala cum este firma Edural Instal.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram