Cum sa iti alegi cel mai bun vas de wc?

10 august 2017
Autor:
Suits Advertising

Trebuie sa stii cum alegi cel mai bun vas de wc astfel incat sa imbini perfect functionalitatea, esteticul si costurile. Poate pare simplu, insa alegerea vasului de wc nu este o decizie la care sa te pripesti deoarece implicatiile sunt mari, atat din punct de vedere financiar cat si functional si estetic.

Nu stiu cati cunosc, insa studiile au aratat ca pe parcursul vietii, fiecare om petrece in medie 1 an si jumatate pe toaleta. Mergand si mai departe, studiul arata ca saptamanal, barbatii petrec cu 25 de minute mai mult timp pe toaleta decat femeile. Interesant, nu? Nimeni nu s-ar fi gandit cat timp petrece pe toaleta si cat de mult conteaza alegerea vasului de wc.

Datorita importantei pe care o are in viata noastra, si a frecventei cu care este utilizat, vasul de toaleta trebuie ales cu atentia cuvenita oricarui obiect care are capacitatea de a influenta confortul si calitatea vietii pe care o ducem. Indiferent ca vorbim despre functionalitate, costuri sau numai de estetica, trebuie sa cunoastem criteriile care stau la baza alegerii unui vas de wc de calitate si potrivit baii in care va fi montat.

Cum alegi cel mai bun vas de wc

Atunci cand alegi vasul de wc trebuie sa ai in vedere mai multe criterii si aspecte care iti vor influenta alegerea. Nu este o alegere simpla, si trebuie sa stii ca alegerea ta trebuie sa fie bazata atat pe considerente financiare (pretul vasului de wc, economia de apa pe care o face etc) cat si pe considerente estetice si functionale (designul baii, forma baii, spatiul disponibil, montajul, mobilierul etc).
Bugetul alocat

Printre primele criterii pe care trebuie sa le ai in vedere atunci cand pornesti in cautarea unui vas de toaleta este aspectul banilor. Bugetul alocat cumparaturilor, indiferent despre ce cumparaturi este vorba, trebuie sa fie gandit si calculat cu grija pentru ca va influenta atat calitatea obiectului cumparat, cat si confortul tau si satisfactia ta ca si utilizator sau beneficiar. Acest principiu se aplica si in cazul achizitionarii unui vas de toaleta. In general, suma cheltuita pe achizitie este direct proportionala cu beneficiile la utilizare.

Atunci cand iti calculezi bugetul pentru a achizitiona un vas de toaleta trebuie sa ai in vedere aspecte precum: calitatea materialelor, tipul vasului de wc, aspectul si forma, stilul baii in care va fi montat, valoarea obiectelor sanitare din baie, valoarea pe care tu o pui pe calitate si durabilitate etc. Pretul unui vas de toaleta porneste de la 200 lei pentru modelele clasice si simple, si poate ajunge lejer la 2000 lei, pentru modelele de top, multifunctionale, sau cu rezervor inclus.

Pretul vasului de wc nu reflecta numai aspectul sau (forma, designul, tip de montaj etc), ci si calitatea si eficienta lui. Un vas de toaleta bun va utiliza o cantitate mai mica de apa pentru a evacuare, fata de modelele ieftine, care trebuie sa utilizeze o cantitate mare de apa pentru a fi eficiente. La vasele de toaleta de calitate nu va fi nevoie sa tragi apa de doua ori pentru a evacua si pentru a curata vasul de toaleta.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram