Cele mai bune oferte la furtunuri si alte accesorii pentru udarea spatiilor verzi si a gradinilor Intra pe venusdsh ro

4 iulie 2014

Se anunta o vara caniculara si nu vrei ca soarele arzator sa-ti vestejeasca gradina? Ai nevoie de furtunuri si de accesorii pentru irigarea spatiilor verzi, pentru uz profesional? Vrei sa te pregatesti din timp, pentru ca pajistea sau cultura ta sa nu aiba de suferit din cauza secetei? Apeleaza la VENUS DSH si alege-ti tot ce ai nevoie pentru udarea si irigarea plantelor.
Ingrijeste-ti gradina asa cum se cuvine si nu lasa soarele sa-ti parjoleasca micul colt de Rai. Prospetimea ierbii si a florilor poate persista cat va fi vara de lunga, caci acum ai cele mai bune articole de udat si irigat gradini, de la VENUS DSH. Pe site-ul www.venusdsh.ro vei gasi toate produsele de care ai nevoie! De la furtunuri profesionale realizate in metoda triplu strat, pana la kit-uri ce cuprind accesorii precum stuturi si conectori, aspensoare, pistoale de stropit si suporturi portabile pentru furtun, VENUS DSH iti pune la dispozitie orice este necesar pentru ingrijirea si udarea spatiilor verzi. Mai mult, produsele oferite nu sunt destinate doar pentru uz gospodaresc si gradinarit, ci pot fi folosite si de cei care asigura udarea si irigarea spatiilor verzi publice, precum si de cei care activeaza in domeniul agriculturii.
La VENUS DSH beneficiezi de consultanta tehnica gratuita, preturi de producator, flexibilitate in negocierea conditiilor comerciale de colaborare, de un mod de ambalare si prezentare modern si de un program de fidelizare a colaboratorilor loiali, precum si de atat de putin intalnita deschidere fata de clienti si fata de orice propunere venita din partea sa.
Nu mai ezita si viziteaza www.venusdsh.ro, de unde iti poti alege produsele dorite si poti face si o cerere de oferta pentru acestea, iar reprezentantii societatii te vor contacta in cel mai scurt timp.

Despre VENUS DSH
VENUS DSH este importator direct si distribuitor al unei game variate de scule si unelte de mana folosite in constructii, finisaje, amenajari interioare, gradinarit, ateliere mecanice si electrice. In cei aproape 20 de ani de prezenta pe piata romaneasca, societatea VENUS DSH si-a format o retea stabila de peste 1500 de clienti - utilizatori directi si distribuitori din toate zonele tarii, precum si cunoscute retele de hypermarketuri prezente in Romania.
De-a lungul timpului, compania si-a perfectionat relatiile de afaceri cu furnizorii interni si externi, reusind sa adapteze oferta la specificul pietei romanesti, intr-un flux dinamic de aprovizionare.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram