Transforma nota de la BAC in discount la biciclete

8 iulie 2014

Emotiile Bacalaureatului, precum si cele ale Evaluarii Nationale au trecut. Dupa o perioada atat de stresanta, iti propunem sa te relaxezi prin plimbari cu bicicleta. Iti vei reincarca nivelul de adrenalina, vei evada din rutina si vei uita de problemele cotidiene.

In semn de apreciere pentru absolventii care au obtinut o medie de la 6 in sus, BIKE XCS, a organizat Campania “Nota de la BAC”, prin care tinerii pot beneficia de reduceri la biciclete, piese si echipamente. Discountul de care poti beneficia se aplica in functie de nota obtinuta. Ai luat nota 10? BikeXCS iti acorda 10% discount la biciclete, piese si accesorii!

Promotia este valabila pana in data de 31 iulie 2014. Asadar, nu mai sta pe ganduri! Transforma-ti nota de la BAC sau de la Evaluarea Nationala in discount la biciclete, piese si accesorii!

DESPRE BIKE XCS

De peste 15 ani, am ales bicicleta ca mijloc de transport si ca pasiune, iar de 10 ani, am transformat-o si intr-un business, lansand 2 magazine fizice in Bucuresti si un magazin online, www.bikexcs.ro, pentru cei din afara capitalei.

Bike XCS isi propune sa promoveze mersul de bicicleta ca sursa de sanatate, ca activitate ecologica si, bineinteles, ca mod de distractie. Din magazinele noastre ai de unde alege: vei gasi modele comode, frumos colorate, cu personalitate, modele in functie de tipul de ciclism pe care vrei sa il practici, de la branduri de renume (Electra, Cannondale, Ghost, Dahon, Cube…), precum si accesorii profesionale si echipamente la preturi accesibile.

BIKE XCS propune in aceasta perioada numeroase reduceri si promotii: 10% reducere pentru biciclete Cube, 24% reducere la franele Avid, pana la 20% reducere la bicicletele pentru copii, pana la 20% reducere la bicicletele Electra + alte reduceri la bicicletele din stoc, diverse branduri. Si...nu uitati de optiunea de plata in rate pentru biciclete si echipamente sau de service-urile noastre de biciclete! Mai bine de atat nici ca se poate!

In plus, venim si cu multiple avantaje: garantie si service pentru toate produsele, consultanta gratuita, plata in rate fara dobanda, transport prin curier rapid oriunde in tara, numeroase reduceri pentru biciclete si echipamente sau piese.

Transforma-ti nota de la BAC in discount la biciclete, piese si accesorii!

Promotia este valabila in perioada 07.07.2014 - 31.07.2014. Regulamentul promotiei poate fi accesat aici.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram