Stofa de care ai nevoie se gaseste la Sarahtex

17 iulie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Oricat de mult va continua sa evolueze moda si totodata, tendintele in materie de materialele din care se confectioneaza hainele, stofa nu se va demoda niciodata: de aceea este recomandat sa nu renunti la acest tip de material. Multimea de materiale utilizate pentru crearea articolelor vestimentare gasite pe piata ne ofera sansa de a alege dintr-o varietate de haine pe cele care corespund nevoilor, dorintelor si preferintelor noastre. Un factor extrem de important care contribuie la calitatea unei haine il reprezinta si materialul din care este facut, un aspect de care trebuie sa tii cont de fiecare data cand iti doresti sa iti achizitionezi un nou articol vestimentar. Pentru cele mai bune stofe la un pret accesibil, alege compania Sarahtex si cu siguranta nu vei regreta!

De ce sa alegi stofa de la Sarahtex?

Stofa utilizata pentru fabricarea articolelor vestimentare este factorul care dovedeste calitatea acestor articole. Exista mai multe tipuri de stofe cum ar fi stofele din fibre naturale (bumbacul, inul, lana, matase, casmir, angora, ramie), stofele din fibre artificiale (vascoza si acetatul), stofele din fibre sintetice (nylon, spandex, poliester, lycra) si tesaturile (satin, atlas, dantela, cafta, polpin, batist, brocart, frotir, catifea, tweed). Tesaturile se remarca cu precadere in randul materialelor utilizate pentru fabricarea hainelor, dar de curand, accentul a inceput sa cada pe tesaturile de stofa, mult mai apreciate de designeri, dar si de clientii dornici sa poarte vestimentatii din materiale cat mai confortabile si care sa lase pielea sa respire fara probleme.

In ceea ce priveste moda vestimentara si noile tendinte specifice anului 2014, se observa o inclinatie spre stofa folosita in haine pentru a scoate in evidenta formele geometrice si nestructurate care erau intalnite si in hainele purtate de-a lungul anilor 1990. De asemenea, acum se poarta imprimeuri inspirate din natura si din jocul luminilor pentru a aduce un plus de culoare si de eleganta hainelor pe care alegem sa le purtam fie la munca, fie la o petrecere. Pentru anul 2014, se poate opta pentru o vestimentie din stofa in culori feminine si delicate cum ar fi mov, roz, verde pai, albastru dechis, galben si fuchsia: culorile folosite pentru zilele de primavara sunt culorile pastelate, in timp ce pentru zilele calduroase de vara poti opta pentru culori mai vii, tari. Putem vorbi despre o intoarcere in timp in materie de materiale intrucat sunt folosite doar cele din stofa si din bumbac, tesaturi care scot in evidenta feminitatea si formele frumoase. Pantalonii din stofa nu se vor demoda niciodata fiind un trend al anului atat pentru femei cat si pentru barbati.

De la Sarahtex iti poti procura tesaturi din stofa

Magazinul Sarahtex din Bucuresti se ocupa cu importul si comercializarea tesaturilor din stofa si alte materiale, articolelor de mercerrie sau a accesoriilor pentru imbracaminte. Sarahtex iti propune spre comercializare stofe fie din lana, fie din fibre sintectice care pot fi utilizate pentru confectii textile sau pentru diverse tapiterii. Pentru a intra mai usor in posesia tesaturilor din stofa este de preferat sa accesezi site-ul magazinul online detinut de Sarahtex unde poti consulta o gama variata de astfel de tesaturi ideale pentru articole vestimentare precum pantaloni, sacouri, paltoane, etc.

Poti cumpara tesaturi din stofa de la Sarahtex!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram