Sanatate la pahar: suc natural de mere sfecla rosie si morcov

28 noiembrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Vrei sa te mentii sanatos din toate punctele de vedere pentru cat mai mult timp, pe viata daca se poate? Atunci este cazul sa incepi sa consumi si tu sucuri naturale de fructe si de legume. Nu-ti trebuie decat un storcator bun si multe fructe si legume proaspete, pe cat posibil bio, cumparate dintr-o sursa sigura, de undeva de la tara, de la o babuta simpatica. Daca insa nu ai timp sa-ti pregatesti toata ziua sucuri proaspete sau chiar nu ai chef sa dai pe la bucatarie, cumpara-ti sucuri de-a gata. Ce fel de sucuri? Incepe cu un suc natural de mere, sfecla rosie si morcov.

De ce suc natural de mere, sfecla rosie si morcov?

Sucul natural obtinut din sfecla rosie, morcov si mar este un suc care nu numai ca-ti va oferi un boom de minerale si de vitamine pentru intrega zi, insa cercetatorii au descoperit ca lupta eficient chiar si impotriva cancerului si anume a cancerului pulmonar ameliorandu-i in mod vizibil efectele. Crezi ca acest suc este descoperit recent? Nici pomeneala! Chinezii cunosc si folosesc acest leac inca din vechime.

De ce este deosebit sucul natural de sfecla rosie, morov si mar? Deoarece aceasta combinatie de fructe si legume face adevarate minuni si ofera numeroase beneficii:

- lupta eficient impotriva cancerului, a diabetului zaharat, a anemiei si a bolilor cardiovasculare;

- contine urmatoarele vitamine: A, B1, B2, B3, B5, B6, B9, C, E si K;

- contine urmatoarele minerale: zinc, cupru, magneziu, potasiu, fier, fosfor, mangan, calciu, sodiu, cupru si seleniu;

- are efect benefic pentru sanatatea ochilor;

- contine antioxidanti;

- te ajuta sa te mentii tanar si sanatos.

Indicat este sa bei acest suc natural zilnic. Este bun si pentru cei mari, si pentru cei mici, gustul dulceag fiind agreat de toata lumea. Sucul este foarte hranitor si nu are efecte adverse. Se absoarbe rapid de catre organism, iti intareste sistemul imunitar si te ajuta sa si slabesti.

Avantaje suc natural de mere, sfecla rosie si morcov de la noi

Daca te-ai decis sa incerci si tu sucul natural de sfecla rosie, morcov si mar de la noi trebuie sa stii ca acesta contine mar in proportie de 80%, sfecla rosie in proportie de 15% si morcov in proportie de 5% , fiind o combinatie ideala pentru stara ta de sanatate.

In plus, daca alegi sucul natural direct de la noi beneficiezi si de alte avantaje printre care amintim de:

- te bucuri de un produs 100% natural;

- sucul nu este filtrat si nu este tratat cu enzime;

- materia prima folosita pentru acest suc natural este procurata numai de la producatorii romani;

- sucul este ambalat intr-un ambalaj de tip BIB care prezinta numeroase beneficii: permite sucului imbuteliat sa se pastreze si 18 luni; din momentul desfacerii il poti consuma in 30 de zile; ambalajul are si un dozator care-ti permite sa dozezi sucul intr-un mod usor, insa pastreaza si calitatea si gustul sucului pentru timp indelungat; iti permite sa transporti cutia de suc mai usor si sa o depozitezi fara probleme.

Vrei sa beneficiezi si tu de sanatate la pahar? Bea suc natural de mere, sfecla rosie si morcov!

Adresa: Str. Gladiolelor nr. 27, Vila D, Bragadiru, Ilfov, CP 077025
Tel/Fax: 021 420 53 91
Mobil: 0731 121 171
0723 317 670
E-mail: [email protected]
[email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram