Poarta geaca de dama de iarna in functie de stilul vestimentar personal

29 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Chiar daca luna decembrie nu a venit inca, temperaturile scazute din ultima vreme ne-au cam indemnat sa apelam la hainele groase de iarna. Acesta este si motivul pentru care astazi m-am gandit sa vorbim despre hainele groase, despre cum si mai ales ce trebuie sa alegem in acest sezon. Daca nu vrei sa-ti cumperi anul acesta o geaca de dama pe care sa nu o mai porti anul viitor, atunci cel mai bine ar fi sa-ti alegi geaca de dama de iarna groasa in functie de personalitate si de propriul stil vestimentar. In felul acesta nu numai ca te vei simti bine in ea, dar o vei purta si mai mult timp, fara sa te plictisesti. Iata cum poti face acest lucru:

1. Elegant - Daca esti adepta acestui stil vestimentar, atunci cu siguranta ca va trebui sa optezi pentru o astfel de haina. O vei putea purta atat la tinutele tale office, cat si in activitatile tale de zi cu zi si vei arata perfect in orice situatie. Croiala in tendinte iti va scoate silueta in evidenta, iar daca optezi pentru o astfel de geaca alba, aceasta iti va evidentia si feminitatea.

2. Casual, lunga - Pentru acelea dintre voi care prefera stilul casual, dar isi doresc o geaca sau haina mai lunga, atat din motive de fashion, cat si din motive evidente si practice, adica sa tina de cald, atunci puteti alege una in carouri. Este in tendinte, arata bine si se potriveste oricarui tip de silueta. Ce ti-ai putea dori mai mult?

3. Casual, scurta - Daca vrei o geaca de dama care sa se potriveasca stilului tau casual, dar sa fie scurta, atunci poti opta pentru una neagra, simpla. O poti accesoriza foarte usor cu diverse esarfe sau insigne, iar croiala ei moderna se va potrivi perfect cu stilul tau. In plus, designul acestei haine te va scoate in evidenta oriunde vei merge.

4. Sport - Esti adepta stilului sport, dar nu stii ce anume ai putea alege pentru aceasta iarna? E simplu! O astfel de haina se va potrivi perfect stilului tau, mai ales daca vei opta pentru una intr-o nuanta trendy... Este calduroasa si arata foarte bine!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram