Patronatul Serviciilor Private din Romania cui se adreseaza si ce statut ofera?

6 martie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Patronatul Serviciilor Private din Romania este o organizatie fara afilieri politice, fara scopuri si obiective care sa atinga subiecte cu tematica politica, ci este un tip e organizatie autonoma care si-a fixat in 2014 o strategie de a ajuta economia sa cunoasca un proces de dezvoltare eficient si eficace, astfel ea indreptandu-si atentia catre organizatii sau intreprinderi mari - medii - mici, cat si catre impli indivizi care presteaza o munca salariala, sustinandu-le si aparandu-le interesele in relatie cu autoritatile publice.

Statul de membru in cadrul Patronatului Serviciilor Private din Romania

In primul rand si cel mai important aspect este faptul ca poti beneficia de statutul de membru al organizatiei, deci poti lua parte activ la intrunirile generale, ai acces la tot ceea ce inseamna informatiile din baza de date, esti indreptatit sa poti fi ales in organele de conducere ale patronatului, poti dispune de consultanta si asistenta si esti protejat impotriva abuzurilor administrative sau sindicale.

Insa, pentru orice membru Patronatul Serviciilor Private din Romania cere respectarea anumitor reguli precum : respectarea regulamentulu, a hotararilor adoptatea, furnizatia informatiilor cu privire la statutul socio-economic sau platirea cotizatiei lunare.

Beneficiul de a fi parte integranta din organizatia Patronatul Serviciilor Private din Romania poate fi pierduta insa in cazul in care intreprinde acte in contradictoriu cu interesele organizatie in care activeaza sau nu plateste taxa de cotizatie timp de 6 luni.

Cum poti adera la Patronatul Serviciilor Private din Romania ?

Patronatul Serviciilor Private din Romania dispune de o pagina web site pe care o poti accesa pentru a solicita o forma de aderare in cadrul acestei organizatii. Creat pentru a a-i ajuta pe antreprenori sa fie bine reprezentanti in sfera de interes plublic, PatronatSP iti pune la dispozitie un formular online cu cateva campuri esentiale care va fi inregistrat in baza de date si luat in vederea inregistrarii si oferirii calitati de statut de membru! Daca iti doresti sa fii in permanenta protejat si sustinut in fata autoritatilor publice, atunci inscrie-te in organizatia Patronatul Serviciilor Private din Romania si devino un memebru activ!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram