Nu vrei sa iti bati capul cu intocmirea documentatiei pentru licitatii? Proteus Grup rezolva problema pentru tine

7 noiembrie 2014
Autor:
Zoom-Biz

Organizarea unei licitatii implica multe variabile de luat in considerare, lucru care s-ar putea sa se dovedeasca o activitate foarte solicitanta si obositoare. De aceea, apelarea la consilierea din partea unor profesionisti in aceasta arie de activitate te poate scuti de munca si de batai de cap, pentru ca tu sa te poti ocupa de alte aspecte, mult mai importante pe agenda de lucru.

Proteus Grup iti sta la dispozitie pentru orice solicitare, ajutandu-te sa gestionezi in mod facil si rapid tot ceea ce te-ar putea impiedica sau incetini in proces. Asta deoarece, in momentul organizarii unei licitatii printre primele lucruri care iti vin in minte sunt cele evidente, esenta evenimentului in sine. Astfel ca te vei gandi la obiectele licitate sau a ofertei, a planului pentru care cei care participa se vor intrece, a modului de desfasurarea a evenimentului, a celui care prezinta, a locului si a modului de amenajarea a acestuia corespunzator. De asemenea, s-ar putea sa mai intervina si intrebari referitoare la data la care se va petrece intreaga actiune, si, chiar mai in detaliu, la ora programata pentru deschiderea licitatiei, precum si numarul persoanelor participante, elementele de logistica – aparatura, sunetul, sistemul de proiectare, adica o multime de aspecte foarte importante in buna desfasurare a unui asemenea eveniment, dar care pierd din vedere ceva absolut esential, fara de care, toate celelalte aranjamente nu pot fi puse in plan practic. Intr-adevar, despre intocmirea documentatiei pentru licitatia in sine vorbim aici. Asta se intampla pentru ca nu ar exista cadrul legal cerut pentru a putea sustine actiunea presupusa pentru acest eveniment.

In acelasi timp, intocmirea actelor aferente si a documentelor necesare nu doar ca te asigura ca vei avea un eveniment fara probleme, dar este si o modalitate prin care cele doua parti care participa la activitate ajung sa inteleaga si sa isi cunoasca eventualele obligatii si drepturi ce decurg din asumarea rolului pe care il vor juca.

Apeleaza astazi la Proteus Grup pentru serviciile de care ai nevoie si scapa de problemele de maine!

Proteus Grup vine in ajutorul tuturor celor care au nevoie de consiliere in activitatea de intocmire a documentatiei necesare pentru desfasurarea de licitatii si cu privire la cererile de oferta din diverse domenii, oferind servicii complete, de la identificarea de oportunitati la asistenta in privinta intocmirii actelor de calificare, apoi de la scrierea ofertei tehnice propriu-zise la asistenta in activitatea de formulare a solicitarii de calificare sau de raspuns.

Acest tip de documentatie poate fi realizat doar de catre profesionisti, iar acestia va stau acum la dispozitie prin intermediul companiei Proteus Grup! Firma dispune de specialisti in acest domeniu ce intocmesc toate actele necesare, de la caietul de sarcini, document esential pentru orice licitatie, pana la documentatia tehnica de achizitie, toate in conformitate cu prevederile aflate in vigoare.

Societatea Proteus Grup Braşov iti pune la dispozitie asadar, tot ce ai nevoie pentru o activitate legala, in conformitate deplina cu provederile legii aflate in vigoare, prin intermediul specialistilor acesteia, prin competenta si profesionalism!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram