Imprimeuri de calitate prin tehnica serigrafiei

22 iulie 2014

In ultima perioada se apeleaza la companii specializate in domeniul personalizari materialelor textile pentru promovarea afacerilor sau pentru diverse evenimente, insa apare problema spalarii materialelor personalizate: pierderea calitatii inscriptionarii.

Elmo Print a rezolvat aceasta problema folosind pastele si vopselele de tip plastisol, fabricate dupa o reteta proprie si brevetate de catre OSIM, iar calitatea materialelor perzonalizate este una foarte buna la un pret fara concurenta pe piata din Romania.

Elmo Print este o firma formata dintr-un colectiv tanar, activ, dornic de a exploata piata in crestere, cu o clientela diversificata, din domeniul sportiv (foarte multe echipe de marca din Romania), prin personalizarea echipamentelor de lucru, protectie si divertisment (tricouri personalizate, salopete s. a. m. d.). Peste 90% din productie este livrata firmelor mari din Romania. Firma functioneaza din anul 1991.

In cursul anilor, marci de prestigiu - Coca Cola, Ursus, Holcim, Terapia, Napolact, Ciuc, Praktiker, Polus Center, Iulius Mall, U-Mobitelco baschet si multe altele - au folosit imprimeuri textile personalizate de noi. Unele marci sunt si azi clientii nostri. Dupa douazeci si trei ani de traditie neintrerupta in imprimerie si personalizare textila, avem curajul sa afirmam ca suntem una dintre cele mai vechi si cu experienta imprimerii textile private din Romania.

Suntem interesati de o colaborare in termenii castig-castig cu oricine poate aprecia valoarea unui imprimeu, fie pe linie de magazine, fie pe linie de produse promotionale, echipamente de protectie sau articole textile personalizate. Pentru noi, calitatea conteaza foarte mult. De aceea imprimeurile sunt realizate prin tehnica serigrafiei. Acest procedeu ofera rezistenta mecanica si chimica foarte buna printurilor pe suport textil, iar personalizarile vor fi de lunga durata.

Pentru detalii va rugam sa accesati pagina noastra www.velmo-print .ro pentru a afla cat mai multe despre activitatea noastra.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram