ilBambino ofera la inceputul scolii scaune auto la oferte speciale

11 septembrie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Cand vine vorba de siguranta micutului tau, niciun pret nu este prea mare si nicio masura nu este in zadar. De aceea, trebuie sa alegi un mijloc pentru ca micutul tau sa fie in siguranta in fiecare moment al zilei, in special pentru acele momente in care siguranta acestuia nu depinde de tine. De exemplu, atunci cand te plimbi cu masina impreuna cu micutul tau, trebuie sa te gandesti in permanenta atat la siguranta ta, cat si a copilasului din bancheta din spate. Daca ai un bebelus, ca in cazul meu, de pilda, acesta este mult prea mic pentru a fi protejat cu centura de siguranta, deci trebuie sa ii cumperi un scaun auto.

Prin lege, esti obligat sa iti dotezi automobilul cu un scaun auto pentru copii in cazul in care acesta are sub 3 ani, sau este prea micut din punct de vedere fizic pentru a fi protejat de o simpla centura. Dar dincolo de aceste prevederi legale, trebuie sa te gandesti ca copilasul tau merita orice forma de protectie posibila, indiferent de ce lucruri sunt stipulate in anumite articole de lege. Asadar, trebuie sa investesti intr-un scaun auto pentru copii. Cum alegi? Ce tip de scaun alegi? De unde? Ei bine, eu am preferat magazinul online Il Bambino, pentru gama variata de produse, si implicit de scaune auto.

Cum alegi un scaun auto si care dintre ele sunt cele mai sigure?

Un raspuns onest la aceasta intrebare: toate! Da, fiecare scaun auto pe care il vei gasi intr-un magazin specializat in produse pentru copii, precum Il Bambino, iti va asigura protectia copilasului tau, pentru ca asta este principala lor functie. In schimb, intre toate modele de scaun disponibile intr-o oferta variata existe diferente la nivel de design, la nivel de comoditate si chiar la cel de siguranta.

Asta presupune faptul ca exista unele scaune mai sigure decat altele, chiar si in cadrul aceluiasi magazin. Oferta Il Bambino presupune o gama foarte diversificata de scaune auto, care pot fi alese in functie dupa cum urmeaza:
• In functie de producator. Eu am auzit, de exemplu, de marca Chipolino, si am ales asadar un brand puternic pe piata de produse pentru copii, insa exista zeci si zeci de alte branduri la fel de calitative, la fel ca produsele pe care le fabrica.
• In functie de greutatea copilului. Greutatea conteaza destul de mult in alegerea unui scaun auto, asadar trebuie neaparat sa ai grija ca micutul tau sa se afle in limitele de greutate ale scaunului auto pe care il cumperi de la Il Bambino.
• In functie de varsta micutului. Varsta este din nou un element important in alegerea unui scaun auto, deoarece aceasta determina exact marimea scaunului si dotarile suplimentare pe care acesta trebuie sa il aiba
• In functie de tipul de prindere. Am ajuns asadar si la capitolul siguranta. Trebuie sa va marturisesc ca am ales un scaun auto pentru copii cu prindere cu ISOFIX, deoarece acestea sunt cele mai performante sisteme de prindere la ora actuala. Pretul acestora este putin mai mare, dar, din noua, banii nu conteaza cand vine vorba de siguranta celor mici.

Investeste inteligent in siguranta micutului tau cu un scaun auto!

Daca te ghidezi dupa cele precizate mai sus nu ar trebui sa ai nicio problema in alegerea unui scaun auto pentru copilasul tau. Eu am ales din oferta magazinului online Il Bambino un scaun auto Chipolino cu prindere ISOFIX, insa cu siguranta ca exista zeci si poate sute de alte modele la fel de bune sau poate chiar mai bune decat acesta.

Nu trebuie decat sa ai grija ca raportul calitate/pret sa fie unul optim, iar Il Bambino are grija sa iti ofere cel mai sigur mijloc pentru o plimbare fara emotii a prichindelului tau.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram