Gradinita Bucuresti „Ursuletul de Plus” ii asteapta pe cei mici

20 august 2015
Autor:
Zoom-Biz

Inscrie-ti copiii la „Ursuletul de Plus”, o gradinita Bucuresti la doi pasi de tine. In cele cateva ore pe care le vor petrece acolo vor invata limbi straine si cateva notiuni de matematica! Pentru mai multe detalii, ia legatura cu reprezentantii „ Ursuletul de Plus”.

Gradinita Bucuresti – copiii invata si se joaca aici!

In ziua de astazi, din ce in ce mai putini parinti stau acasa cu copiii pana cand acestia ajung la varsta la care merg la scoala. Foarte multi prefera sa-si inscrie piticii la cresa foarte devreme, pentru a putea merge la serviciu. Daca au trecut de varsta cresei si vrei sa te intorci la munca, du-ti copiii la „Ursuletul de Plus”, o gradinita Bucuresti la doi pasi de tine.

Aici vor fi supravegheati tot timpul, vor invata, se vor juca si vor socializa. In plus, se va pune accent pe latura artistica si nu numai a fiecaruia, pentru ca micutii sa se poata dezvolta cat mai armonios.

Te ingrijorezi ca nu va avea acelasi program de acasa? Dimpotriva, va avea unul si mai bun. Avand cunostinte si experienta in domeniu, personalul calificat de la aceasta gradinita Bucuresti reuseste cu succes sa organizeze pentru copii activitati reacreative de tot felul, sa le starneasca interesul pentru anumite domenii si, bineinteles, sa-i invete notiuni de baza despre mediul inconjurator.

De ce sa alegi „Ursuletul de Plus”? Iata cateva motive:

- angajatii au calificare si experienta in domeniu. Cu alte cuvinte, sunt pregatiti nu doar pentru a face fata situatiile neprevazute, ci si pentru a-i ajuta pe copii sa deprinda cunostinte din mai multe domenii;

- micutilor li se predau notiuni de: educatie muzicala, educatie plastica, matematica si, bineinteles, se distreaza in cadrul orelor de educatie fizica;

- educatoarele in invata pe copii cum sa adopte un comportament civilizat in societate si cum sa-si dezvolte limbajul. Cum anume? Simplu: prin exemplificarea de situatii.

Mai mult, in functie de preferinte, ei pot sa se implice in activitati ce tin de gospodarie, fiind mai apoi un ajutor de nadejde acasa, pentru parinti.

„Ursuletul de Plus” isi deschide portile!

Orice parinte isi doreste tot ce e mai bun pentru copilul lui. De aceea, cautarea unei gradinite incepe cu mult inainte de a pune problema inscrierii copilului in cadrul unei unitati prescolare. Nu mai pierde timp! „Ursuletul de Plus” se afla la doi pasi de tine, pregateste pentru copii multe activitati si ii ajuta sa se integreze cat mai bine in colectivitate.

Bine de stiut despre „Ursuletul de Plus”

- spatiile sunt amenajate special pentru cei mici, pentru a se juca in voie. Au la dispozitie o multime de materiale didactice si carti;

- copiilor li se asigura confort sporit atat pentru distractie, cat si pentru a invata;

- parintii isi pot inscrie copiii si la programul after school, pentru clasele I-IV. Aici, ei isi fac temele, fiind ajutati de o invatatoare. Parintii care nu dispun de suficient timp, pot solicita personalului specializat al unitatii sa preia copiii de la scoala si sa-i duca la „Ursuletul de Plus”.

Inscrie-ti copiii la „Ursuletul de Plus”, o gradinita Bucuresti cu o oferta foarte bogata pentru parinti si pitici! Ia legatura cu reprezentantii unitatii pentru mai multe informatii.

Date de contact

Adresa: Bucuresti, str. Stoian Militaru, nr. 61, Sector 4

Telefon: 031.437.47.44

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram