Elementall Dekor Cadouri nunta de argint Traditii idei de cadouri si comenzi online

1 iulie 2015
Autor:
Zoom-Biz

O viata de om traita impreuna..sau nunta de argint! O iubirea atat de trainica trebuie sarbatorita intr-un mod aparte si trebuie incununata de cadouri simbolice. Pentru cei care isi celebreaza iubirea, mai exact, pentru cuplurile care implinesc 25 de ani de iubire, cadourile sunt o dovada de respect si, totodata, un gest de bon ton.

Urmeaza sa participi la un eveniment dedicat iubirii si vrei sa oferi un cadou rafinat cuplului de (inca) indragostiti? Parintii tai isi sarbatoresc nunta de argint si doresti sa le multumesti printr-un cadou inedit, cu o simbolistica speciala? Alege Elementall Dekor!

Elementall Dekor, magazin online specializat in idei de cadouri personalizate inspirate din lumea magica a pietrelor pretioase, margelelor si multor altor elemente de decor, iti pune la dispozitie o colectie impresionanta de cadouri nunta de argint!

Iti propunem cadouri nunta de argint in gama completa si la preturi foarte avantajoase. Iti recomandam un set de sampanie rafinat alcatuit din pahare elegante si o sticla personalizata cu mesajul pe care vrei sa-l adresezi cuplului de indragostiti. Gestul tau va dainui pana la nunta de aur!

Cadouri nunta de argint-Celebreaza iubirea cu Elementall Dekor!

Iubirea trebuie sarbatorita iar indragostitii trebuie rasfatati cu daruri dintre cele mai simbolice. Nunta de argint este un moment ideal pentru reinoirea juramintelor dar si pentru o petrecere de zile mari. In fond, o dragoste ce implineste 25 de ani merita toata admiratia.

Stiai ca...

Traditia spune ca toate aniversarile casatoriei au nume diferite. Astfel un an de nunta este nunta de hartie; 2 ani: nunta de bumbac; 3 ani: nunta de piele; 4 ani: nunta de panza; 5 ani: nunta de lemn; 6ani: nunta de fier; 7 ani: nunta de cupru; 8 ani: nunta de bronz; 9 ani: nunta de lut; 10 ani:nunta de tinichea sau de aluminiu. Urmeaza nuntile de: otel, matase, dantela, fildes, cristal, portelan si cea de argint! Tot traditia este cea care spune ca perechii aniversate i se ofera cadouri legate de denumirea aniversarii.

Nunta de argint marcheaza 25 de ani de casatorie, este a III-a ca importanta (dupa nunta de aur 50 si cea de diamant 60)si, de regula, se organizeaza o petrecere in cinstea evenimentului. La o astfel de petrecere se ofera cadouri sarbatoritilor, printre cele mai populare fiind sticlele de sampanie si seturile de argint.

Elementall Dekor stie ce se poarta in materie de cadouri nunta de argint!

Elementall Dekor-Cadouri nunta de argint, la un click distanta!

Daca nu ai timp sa dai o fuga prin mall si sa cauti un cadou perfect pentru aniversarea celor 25 de ani de casatorie a parintilor sau a unui cuplu drag, iti propunem o alternativa pe cat de simpla, pe atat de practica: internetul.

Elementall Dekor iti asigura cea mai comoda metoda de achizitionare a produselor de care ai nevoie: comanda online. Mai exact, cu doar cateva click-uri ai cadouri nunta de argint livrate direct la domiciliu!

Cadourile puse la dispozitie de Elementall Dekor constau in diverse seturi de sampanie cu doua pahare pe care se picteaza manual mesajul tau. Poate fi ¨Multa dragoste si fericire pentru inca 25 de ani¨ sau oricare alta varianta doresti. Indiferent de optiuni, iti garantam un cadou memorabil!

Pentru comenzi cadouri nunta de argint acceseaza www.elementall-dekor.ro.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram