Decembrie este luna cadourilor Iti propunem cutii premium pentru cadouri corporate

8 decembrie 2014

Daca ne uitam la calendar ne dam seama cu surprindere ca anul 2014 este la final si luna cadourilor a inceput deja.Toti iubim aceasta perioada si asteptam cu nerabdare sa primim diverse cadouri de la cei dragi.

Dar cadourile nu sunt numai pentru cei dragi ci si pentru partenerii nostri care ne-au fost alaturi si ne-au sustinut in dezvoltarea afacerii de-a lungul anului.

La 1200dpi Promo&Print Solutions ne pregatim din timp pentru cadourile catre clienti, nu ii uitam si vrem din tot sufletul sa stie ca ii apreciem.

Stim ca este dificil momentul in care realizezi ca nu stii cum sa ambalezi cadourile pentru parteneri, vrei sa fie perfecte, de calitate si sa exprime toata aprecierea si recunostinta ta.

Cutiile de cadou 1200dpi sunt realizate manual din carton rigid, cu atentie si pasiune, putem face orice forma si dimensiune de la cutii mici de bijuterii, cutii rotunde de palarii, de carti, de curele sau tricouri, de ceasuri, cutii pentru sticle de bauturi, cosmetice sau pentru orice alt fel de cadou deosebit.

Cutiile pentru cadouri sunt fie telescopice, cutii pliabile, cutii fixe sau cutii cu fereastra de vizualizare a produsului. Ca modalitate de prindere a capacului gama noastra de cutii acopera prinderea cu funda, cu inchidere magnetica sau capac fixat.

Stim ca noi punem suflet in ceea ce facem, suntem unici pe piata deoarece cutiile sunt realizate manual, tu iti alegi modelul , dimensiunea si noi le personalizam asa cum iti doresti!

Si mai important pentru tine, cutiile pot fi refolosite pentru pastrarea bijuteriilor sau a altor obiecte deci nu se vor arunca ca oricare alt ambalaj .

Comanda din timp la noi cutii de cadouri pentru tine sau pentru partenerii tai si vei fii incantat!

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram