Colectare deseuri reciclabile – Protejeaza mediul cu Pacos Eco Colectare

5 februarie 2016
Autor:
Zoom-Biz

Fii responsabil! Recicleaza tot ce nu mai folosesti. Hartia, cartonul, PET-urile, dozele de aluminiu si chiar si lemnul pot fi reintroduse in circuit daca sunt transportate si procesate in locuri special amenajate. Discuta cu reprezentantii de la firma Pacos Eco Colectare despre oferta de colectare deseuri reciclabile. Astfel te vei bucura de un mediu mai sanatos.

Colectare deseuri reciclabile – Informatii utile pentru clienti

Mergi pe mana specialistilor din cadrul companiei Pacos Eco Colectare! Ca sa nu mai pierzi timp si nici sa nu mai consumi combustibil cand duci materialele la reciclat, discuta cu reprezentantii firmei mentionate despre o colectare deseuri reciclabile. In Ploiesti sau in orice alta localitate din judetul Prahova, ei iti vor pune la dispozitie autoutilitare dotate special pentru transportarea deseurilor la centrul de reciclat. Indiferent ca ai adunat hartie, carton sau doze de aluminiu, cauciuc si folie din polietilena, ei iti vor crea conditiile propice pentru a scapa de cantitatea de deseuri adunata.

Spre exemplu, daca administrezi o unitate comerciala, trebuie sa scapi de cartoane. Adunandu-se zi de zi, ele ocupa inutil spatiul. De ce sa le arunci la ghena, daca le poti revalorifica? De asemenea, poti solicita o colectare deseuri reciclabile si daca detii un restaurant sau un local. PET-urile si recipientele din sticla nu pot fi reutilizate decat daca le duci la un centru de reciclare.

Cand mai poti apela la serviciile oferite de compania Pacos Eco Colectare? Ei bine, atunci cand ai editura sau tipografia ta ori cand lucrezi in presa scrisa. Maculatura din edituri, ziarele nevandute si hartia folosita pentru corectura ori diverse teste trebuie sa fie reciclate. In fond, cu cat se incearca reintroducerea materialului in circuit, cu atat este mai mult protejat mediul inconjurator.

Despre Pacos Eco Colectare

Firma Pacos Eco Colectare isi desfasoara activitatea in domeniul colectarii si valorificarii deseurilor reciclabile. In aceasta categorie sunt incluse urmatoarele materiale: carton, hartie, lemn, doze de aluminiu, sticla, materiale textile, plastic si nu numai. Pentru a nu exista nici un fel de probleme, compania mentionata detine certificari ISO privind sistemele de management al calitatii si al mediului, dar si autorizatie pentru colectarea deseurilor periculoase.

Despre Pacos Eco Colectare mai trebuie mentionate urmatoarele aspecte:

- dispune de platforme betonate si hale, cu o suprafata totala de 5.000 metri patrati. In acestea se depoziteaza deseurile;

- parc auto propriu, cu camioane de 3,5 si 7,5 tone. Ele transporta materialele colectate, dar si diverse echipamente (prescontainere, prese de balotat, containere fixe si mobile etc.);

- angajatii au calificare in domeniu, astfel ca se pot ocupa de colectare deseuri reciclabile fara nici un fel de probleme;

- lunar se reintroduc in folosinta 200 tone de plastic si 300 tone de carton reciclat;

- se asigura servicii de cea mai buna calitate.

Profita de oferta Pacos Eco Colectare si solicita colectare deseuri reciclabile. Vei scapa de materialele pe care nu le mai poti folosit deloc, vei elibera spatiul si, in plus, iti vei aduce aportul in ceea ce priveste protectia mediului inconjurator. Fii responsabil si respecta normele in vigoare!

Date de contact

Adresa: Baicoi, str. Paltinului, nr. FN

Telefon: 0731.313.110, 0726.731.273, 0722.268.593

E-mail: [email protected]

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram