Botinelli eu dispune de cea mai larga colectie de incaltamine en gros in tendintele anului 2015

26 februarie 2015
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Botinelli este magazinul online care furnizeaza incaltaminte de dama en gros, in aceasta perioada completandu-si colectiile cu noi modele de pantofi, botine,ghete, balerini si sandale afalate in tendintele anului 2015! Botinelli comercializeaza incaltaminte en gros in principal antreprenorilor care manageriaza magazine fizice sau online cu incaltamite de dama, si nu numai! Incaltamintea en gros este o adevarata afacere, iar magazinul online Botinelli stie cum sa iti multumeasca clientii fideli!

Fii client Botinelli si beneficiezi de avantajele shoppingului online

Ca antreprenor este foarte important sa vii intotdeauna cu noutati pe care sa le oferi clientilor tai. Exista o legatura stransa pe care trebuie sa o vizezi si anume relatia dintre furnizor-client. Si tu esti un client si iti doresti sa beneficiezi de produse calitative pe care sa le pui la dispozitia celor care iti clientilor tai. De aceea, alegand Botinelli iti vei infrumuseta intotdeauna colectiile de incaltaminte cu cele mai noi tendinte in moda vizand tot ceea ce este nou in trendul international.

Mai mult decat atat, ai oportunitatea de a achizitiona online incaltaminte en gros astfel ca vei economisi timp si energie in detrimetrul afacerii tale. Un alt avantaj este acela ca orice achizitie a modelelor de incaltaminte de dama en gros va beneficia de transport la adresa pe care o vei solicita, astfel ca nu vei avea nevoie decat de putina inspiratie pentru a face cele mai bune alegeri!

Comenzile care depasesc valoarea de 1500 de Ron, beneficiaza de transport gratuit oriunde in Romania! Intra pe pagina web site-ului Botinelli si informeaza-te cu tot ceea ce este nou in materie de incaltaminte de dama en gros.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram