Afla care este semnificatia horoscopului tau zilnic

24 februarie 2016
Autor:
PETZ WEB CONSULTING SRL

Horoscop 2016 SAGETATOR - Un fapt inedit, o aparitie surpriza, un cadou care sa va unga pe suflet, cuiva ii pasa de voi - vedeti cine. Se pare ca va faceti program de vizite, plimbari, poate aveti de bifat si un eveniment mai special, un vernisaj, o festiivitate de premiere.
Horoscop 2016 CAPRICORN - O sa dati de cineva, pe la intalnirile voastre, de la care asteptati un semn de viata, un raspuns, care va fi pe gustul vostru. E momentul ideal sa va refaceti o casnicie, o relatie sentimentala care era pe punctul de a se destrama si o sa va bucurati de o viata frumoasa, in doi.
Horoscop 2016 VARSATOR - O revedere emotionanta, vine in sfarsit, cineva care-si doreste acelasi lucru ca si voi si o sa puteti fi impreuna de-acum incolo. O sa va bucurati de prezenta cuiva, de vestile bune pe care vi le va transmite si o sa programati o alta intalnire cat de curand.
Horoscop 2016 PESTI - S-ar putea sa apara-n viata voastra o persoana pentru care sa faceti niste schimbari pe care ziceati ca nu le-ati face pentru nimic in lume. Acest horoscop zilnic prezice ca e posibil sa va implicati in buna desfasurare a unei petreceri, o serbare a copiilor, o aniversare, poate se-mpart si ceva premii, o sa fie o atmosfera festiva.
Horoscop 2016 BERBEC - E cineva care suspina dupa voi si vrea sa va-ntalniti si daca sunteti in cautarea unui partener de viata o sa iesiti la o cafea. O sa revedeti niste oameni plini de viata, cu care va puteti distra, dar cu care puteti discuta si despre afaceriler la care veti lucra impreuna cat de curand.
Horoscop 2016 TAUR - O iesire cu grupul de prieteni, in oras, la plimbare, la shopping, la un film sau sa luati masa impreuna. Se poate sa umblati la banii din cont ca sa va puteti duce la o nunta, la o aniversare, un botez sau ii scoateti la masa pe parinti, socri care implinesc zeci de ani de mariaj.
Horoscop 2016 GEMENI - In viata de cuplu noutati, apare cineva, luati decizii referitoare la o casnicie, la viitorul vostru in doi. Sunt cateva mondenitati prin oras si-o sa va prinda bine sa fiti in tema cu ce se mai intampla prin lumea mondena si va si exprimati idei, pareri, la o adica.
Horoscop 2016 RAC - Se poate sa fiti invitati de onoare la un eveniment monden si o sa interactionati cu diverse persoane cu care ati putea dezvolta o relatie. Se poate sa vina cineva, chiar si neanuntat, de la drum si o sa va faceti timp sa petreceti ore bune impreuna, sa-i fiti ghid prin oras, musafirului.
Horoscop 2016 LEU - O stare de bine si-o sa puteti face acele lucruri care sa va mearga la inima si care sa-i aiba in vedere si pe cei dragi. E un accent in sfera sentimentala si-nseamna ca apare cineva si se poate sa va-ndragostiti, se-nfiripa o relatie si totul o sa decurga frumos in zona asta.
Horoscop 2016 FECIOARA - Apare cineva care sa va scoata dintr-o pasa melancolica si-o sa va-ncarcati, frumos, bateriile. Un ajutor nesperat din partea cuiva o sa va scoata dintr-un impas, chit ca asta inseamna doar o companie agreabila, ca n-aveati cu cine iesi la un suc, la o plimbare
Horoscop 2016 BALANTA - O sa profitati, din plin, de timpul liber cu al celorlalti prieteni si sa va-ntalniti ca sa faceti miscare sau altceva care va place. Prietenii vor fi convingatori, prompti in replica si-or sa va ia cu ei pe la diverse evenimente, sa nu ratati niste momente in care sa va binedispuneti.
Horoscop 2016 SCORPION - O sa cheltuiti cu masura banii ca sa nu ajungeti in situatia sa va imprumutati - tocmai acum, la sfarsit de an. Poate-i chemati pe parinti, veri nepoti la masa, strangeti randurile si poate vorbiti de pe-acum despre sarbatori sau macar despre ce veti face week-end-ul viitor.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram