Intotdeuna este bine de stiut ca aveti alternativa?

29 septembrie 2014
Autor:
Touch Media

Sunt momente cand masina personala da semne ca vrea sa se mai odihneasca si este nevoie sa mergeti cu ea la mecanic, la un moment dat se intampla si lucrul acesta, important etste sa stiti ca aveti o alternativa pentru a ajunge la serviciu sau in vacanta. De aceea Hermann ofera servicii de inchirieri auto in Constanta si toate orasele principale din tara, dar si inchiriere la principalele aeroporturi ca Otopeni, Kogalniceanu, Baneasa fiind la dispozitia dumneavoastra de fiecare data cand va fi solicitata, atat in oras cat si in afara pentu o vacanta cu familia.

Nu trebuie sa va amanati vacanta daca masina s-a stricat! Nu este un moment potrivit sa se strice masina, dar nici nu il puteti impiedica, de aceea nu trebuie sa va stricati concediul si alegeti serviciul de inchirieri masini Otopeni. Daca doriti sa inchiriati autoturisme la preturi mici si foarte mici Hermann este alegerea potrivita si vine in intampinarea dumneavoastra cu oferte atractive pe care nu le puteti refuza, iar daca vreti sa strabateti un drum mai lung inchiriati orice masina la preturi fara concurenta.

Daca vreti sa va petreceti vacanta undeva departe de Romania si nu aveti cu ce sa ajungeti la aeroport de lucrul acesta se ocupa tot Hermann. Serviciul rent a car Otopeni este la dispozitia dumneavoastra cu autoturisme pentru toate gusturile si necesitatile, de la Dacia Logan pana la Renault Trafic pentru familiile numeroase.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram