Cele mai bune cauciucuri second hand Anvelope aduse din Germania si Austria la cele mai bune preturi

8 iulie 2014

Anvelopele masinii tale sunt uzate si nu-ti permiti sa cumperi unele noi? In cazul asta, poti opta pentru cauciucurile second hand. Samtires.ro iti ofera anvelope aduse din Germania si Austria in stare ireprosabila, la cele mai mici preturi.
Daca te asteapta o vara plina de drumetii, insa masina ta nu este pregatita corespunzator pentru plimbari la drum lung, schimba-ti anvelopele profitand de ofertele avantajoase de pe www.samtires.ro.
Acceseaza www.samtires.ro si alege-ti producatorul preferat de cauciucuri pentru masini, avand la dispozitie o lista din care fac parte giganti precum Bridgestone, Continental, Dunlop, Fulda, Good Year, Kleber, Michelin, Pirelli sau Sava.
Inca din 2010, cei de la samtires.ro comercializeaza toata gama de anvelope second hand de iarna sau de vara, importate din Germania si Austia. Iar pe langa cauciucurile de iarna sau de vara, destinate masinilor mici, pe www.samtires.ro gasiti si anvelope second hand pentru camioane si pentru utilaje agricole sau de constructii. Peste 60 de tipuri si de modele de cauciucuri second hand va stau la dispozitie, la preturi incepand de la numai 70 lei.
Gama larga de tipuri si de modele, dar si preturile fara concurenta, le asigura celor de la samtires.ro un loc printre cei mai mari comercianti de anvelope second hand de calitate, din Romania.
Cine se afla in spatele Samtires.ro
Site-ul www.samtires.ro apartine firmei IF Kocsis Samuel Paul, din judetul Bistrita Nasaud, si se ocupa de comercializarea de cauciucuri second hand inca din 2010, reusind sa creeze o retea de distributie foarte bine pusa la punct. Indiferent daca ai nevoie de anvelope pentru autoturisme, sau daca vrei sa schimbi cauciucurile unui camion sau unui utilaj agricol ori de constructii, samtires.ro te poate ajuta! Calitatea anvelopelor oferite este ireprosabila, pretul fiind cel care e, mai degraba, “second hand”. Asa ca nu mai ezita, si comanda-ti noi cauciucuri pentru masina ta, indiferent de modelul preferat sau de marca dorita, accesand www.samtires.ro. Prin intermediul site-ului puteti comanda telefonic, sau prin e-mail, orice cauciuc disponibil pe stoc sau la comanda, iar un curier rapid vi le va livra in maximum 24 de ore, oriunde in Romania.
Astfel, nu doar ca vei putea pleca linistit la drum, dar vei putea si sa economisesti bani mai multi pentru vacanta, iar masina ta va fi echipata cu anvelope de la cei mai buni producatori.

Toate drepturile rezervate - LA TROMPETTE COMMUNICATION S.R.L.

Web Design by Dow Media | Gazduire Web by SpeedHost.ro

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram